2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 55 پست

[QUOTE=354412255]تو شهرک از شهر ۲۰ دقیقه دوره یه جایی هست که همش دنبال حرف درست کردن پشت آدمن هی میگن زن فلانی اینطور ...[/QUOTE 

خب پخش شه به درک برای خودت زندگی کن برو سرکار اگه الان مستقل نشی بعدا که رفتار های بدتری از خودش بروز داد اون موقع دیگه نمی تونی طلاق بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حق خودت داری ظلم میکنی 

وجود تو هم دارای ارزش هست و روح ات نیاز به تفریح و یادگیری داره 

اون دنیا ازت بازخواست میکنه چرا به من ظلم کردی 

یعنی چی مرد عین خیالش نیست تمام وقت بیرون باشه با رفیقاش بعد به زن بگه هیجا نرو 

برای خودش افراط این قضیه انتخاب کرده و برای تو تفریط این قضیه رو؟؟؟ 

خیلی جالبه مردم چقدر پروو شدن واقعا 

شوهر شما، شما رو فقط برای رخت خواب میخاد 

زندگی شما همینجور ریخته بهم چیو بهم نریزی خانم؟ 

بنظرت این که الان تو داری میکنی اسمش زندگیه؟؟؟ که بخای یکار نکنی که بهم نریزه 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
وای اصلا اجازه ی بیرون نمیده یا قرآن تنهایی برم بیرون که خانوادش واویلا میکنن اصلا هیچ کدوم از جاری ...

اجازه ی چی اخه دختر .ساده نباش انقد .ی بار واویلا میشه دو بار میشه بعدش عادی میشه بخدا

منم شوهرم اوایل همین بود ی چن باری همینجوری ب لجش رفتم و هر چقد دعوا کرد اهمیت ندادم بعد دیگه عادی شد براش و تازه دید روحیم خوب شد و حواسم ب خودم جمعه دیگه کلا کاری ب کارم نداشت

از پیک نیک شروع کن 

ماشین دارین؟

وسیله پیک نیک بخر یه سبد و استکان‌چای 

مثلا از بعد از ظهرا شروع کن یا جمعه ها و هی تعدادشو زیاد کن

مثلا بگو منو ببر چای آتیشی بده دلم میخواد

یا مثلا بگو میخوام برم فلان جا کسی هم نباشه اینو تاکید کن میبره بیرون دشتی دمنی 

بعد هی بگو حوصلم سر رفته بریم دوتایی بیرون

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خب با جاری هات چندتایی برین برنامه بچینین هر دفعه برین پارک بگی با جاری ها باهم میریم کوتاه میان باهم بچینید بعد به شوهراتون اصرار کنید 

الکی هم این وسط بگو اون جاری با اون جاری میخاد بره بعد من باهاشون نرم؟؟؟ اونا هم همینو بگن تو خونه هاشون اینجوری باهم برید دیگ کم کم عادت میشه باهم برید باشگاه یا کلاسی 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
دزفول خوزستان

اره خب خوزستانیا خیلی سختگیرن و‌‌من شنیدم خبانت و این چیزا حکمش مرگه و دعواهاشون ک بماند ووووو پلیس هم جرعت نمیکنه تو دعواهاشون دخالت کنه شنیدم ..

شوهر منم بخاطر این شهر خراب شده ای ک هستیم 

تنها بیرون رفتن نداریم اینجا باشیم باهم بیرون میریم ولی شهر خودم باشم تنها همه جا میزاره برم و کاریم نداره ایشالا چند وقت دیگ از این کرمانشاه خراب شده میریم راحت میشیم😣

نمیبره فوقش ماهی ۱ دفعه پارکی جایی. ۳۰

چ اختلاف سنی ..
چرا نمیذاره؟ 

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

علنا برده داری میکنن این خانواده یعنی!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چکار کنم خب مطمعنم راضی نمیشه تنهایی بگردم 😭

کلاسم حتی نمیزاره بری؟

خیاطی آرایشگری

بگو برم یاد بگیرم برم سر کاری چیزی کمک خرجتم هستم

یه روز شام درست کن قربون صدقه اش برو مردا با محبت رام میشن یه کادو یچیزم اگه میخای بخر باهاش منطقی حرف بزن

بگو عشقم من خیلی تو خونه تنهام ناراحتو اذیتم اگه میشه به من اجازه بده برم بیرون باشگاه یا کلاس اینطوری هم حال من بهتر میشه هم یچیز جدید یاد میگیرم

اگه گفت نه از راه سرد بودن استفاده کن یه مدت بی حس باش تا خودش بگه چته و بگو چون نمیزاری برم بیرون خسته شدم دیگه افسردگی گرفتم و...

اگه بازم نزاشت یا اصلا متوجه سرد شدنو ناراحتیت نشد دیگه واقعا متاسفم برات تو اصلا با یه آدم عادی و نرمال تو رابطه نیستی 🚶🏻‍♀️💔

کاربری دونفر
چ اختلاف سنی ..چرا نمیذاره؟

چندسالشه مگه استارتر!!😨

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810