2777
2789

چند وقت پیش خیلی ناراحت بودم یه لحظه بسرم زد برم سیگار بخرم برای اولین بار بکشم شنیده بودم اروم می‌کنه الان میگم چقدر احمق بودم خوب شد پول نداشتم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

نمیتونم درک کنم و اصلا این رفتارارو در شان و شخصیت یه خانم نمیبینم حس خوبی هم نسبت بهشون نمیتونم داشته باشم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیتونم‌درک کنم

عموی خودم اهل سیگاره،متاسفانه زیااااد،

سرطان گرفته الان،

دکترش گفته بخاطر همین سیگاره

اینایی هم که میگن تفریحیه الکی میگن، چون وقتی بهشون میگی خونه ی ما میای اینارو استفاده نکن کلی بهشون بر میخوره و نمیان ،چون یه لحظه بدون دود و دم تحمل نمیکنن، بهشون میگی معتاد هم جور دیگه بهشون برمیخوره😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیتونم درک کنم و اصلا این رفتارارو در شان و شخصیت یه خانم نمیبینم حس خوبی هم نسبت بهشون نمیتونم داش ...

همینطور آقا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیتونم درک کنم و اصلا این رفتارارو در شان و شخصیت یه خانم نمیبینم حس خوبی هم نسبت بهشون نمیتونم داش ...

خانوم و آقا ک نداره چ ربطی ب جنسیت داره 

چ واسه زن چ مرد برام عجیبه حالشون با اینا خوب شه وگرنه خودم دوست سیگاری قلیونی دارم 

حیفه ادم با دست خودش سم توی بدنش وارد کنه

بعضیا میگن که قلیون ضرر نداره

ضررش 1000 برابره سیگاره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

قبلا فقط آقایون بودن  الان خانمها هم خیلی قلیون وسیگار میکشن نمیدونم چرا هرچی تحصیلکرده تر میشن بیشتر سمت دخانیات میرن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

از حق نمیشه گذشت،قلیون دسته جمعی واقعا حال میده🤷

البته درحدی که فقط مختص مهمونی باشه،چندماهی یه بار

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎