2777
2789
عنوان

برگشته میگ عرضه نداری پول دربیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز بحث ساعتش نیست در کل دختره مشخصه شجاعت و جنم داره ما میگیم حبس کردنش اشتباهه باید از مسیر ...

خب این بنده خدا اسی ساعتشو گفت و بعد گفت کارش درست نیست 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
ببرید مشاوره تست استعداد یابی بده

برای چی؟؟ این اصلا میگ مدرسم غیر حضوری کنید تایم مدرسه اصلا زیاده بدرد نمیخوره همون درشو خودم تو سه ساعت میخونم نمره میگیرم نیفتم 

درس خون نیس ک ببرسم تست بده

ببرید مشاوره تست استعداد یابی بده

برای چی؟؟ این اصلا میگ مدرسم غیر حضوری کنید تایم مدرسه اصلا زیاده بدرد نمیخوره همون درشو خودم تو سه ساعت میخونم نمره میگیرم نیفتم 

درس خون نیس ک ببرسم تست بده

خب این بنده خدا اسی ساعتشو گفت و بعد گفت کارش درست نیست

خب ساعتش منم میگم اشتباهه ولی نباید زندانیش کنن مشخصه این دختره ذهنش بشدت پولسازه باید استعداد یابیش کنن بزارن تو مسیر درست پول پارو کنه ما تو فامیل بچه داریم بشدت خرابکار همه چیو خراب میکرد به پیشنهاد  مشاور ثبت نام کردنش  رباتیک باور کن این بچه الان ذهنش اندازه ی مرد چهل ساله کار میکنه ی چیزایی میستزه ی پیشنهادایی میده ادم شاخ در میاره 

برای چی؟؟ این اصلا میگ مدرسم غیر حضوری کنید تایم مدرسه اصلا زیاده بدرد نمیخوره همون درشو خودم تو سه ...

این همه توضیح دادی راجبش تازه میگی برا چی😐واقعا پس حق داشته حرف بارتون کرده😐😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اورانیوم غنی میکنه احیانا؟

خیر اورانیوم غنی نمیکنه ، ی دختر تو ایران ساعت ۱۱ شبم بیرون باشه مردم هزارتا انگ میزنن بهش درصورتیکه شاید حتی دوست پسر هم نداشته باشه و خانواده هم بخاطر ابرو پر پروازشو می‌چینن ، در حالیکه اگه پسرهمچین کاری میکرد همه قربونت صدقه جنم و غیرتش میرفتن

فقط یه سوال از کجا مس میاورده؟بقیه چیزاش به من ربط نداره برام سواله

شوهر خواهرم باباش ک میمره کلی مس داشته از قدیما باباش میخریده حدودا ۴۰ میلیون مس ب این میرسه بعد تو زیر زمین خونشون انبار میکنن مس هارو چند تا دیگ و .....

این خانم رفته گزاشته تو دیوار مشتری پیدا کرده ی جا فروخته 😑

شوهر خواهرم باباش ک میمره کلی مس داشته از قدیما باباش میخریده حدودا ۴۰ میلیون مس ب این میرسه بعد تو ...

عجب 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید