2777
2789
عنوان

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

75 بازدید | 2 پست

دیشب دیر وقت ب نامزدم پیام دادم بیداری واجبه ج بده و کلی حرف دیگه دیدم ن جواب نیومد خواب بودش

صبح تا 12 صبر کردم دیدم هنوزم جواب نیومد زنگ زدم دیدم خیلی وقته بیدار شده هیچ نپرسید ک اون پیاما چی بود کار واجب چی بود بعدش گفت دارم میام پیشت تا ی ساعت نیومد بعد زنگ زدم نمیای گفت مریضم گفتم ت استراخت کن من میرم ی سر پیش دوستم کارم دارم بیام رفتم بعدش صبح که پریود شده بودم بهش هم گفتم اهمیتی نداد ب خدا خیلی یهو حالم بد شد درد داشتم 

زنگ زدم بیا ببر منو نیومد گفت با چی بیام  ؟ باشه گذشتیم گفتم بیا خونه ما گفت ن من خونم ت بیا اینجا گفتم من باید فورا برم WC بعدش میریم حالا اومد اینجا گف سریع برو بیا بریم گفتم یکمی بیا حالا من واقعا درد دارم یکمی بهتر شم میریم  راهشو گرفت رفت گف هر موقع سیر شدی از درد و استراخت میای ؛) 

من چی بگم ؟ واقعا دوستان حال روحی خوبی ندارم ؛)) 

واقعا درد دارم و خیلی سخت داره میگذره بهم ؛)) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.