2777
2789
عنوان

ماه اخر حاملگی به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 51 پست

وای منم همینم بخدا ۳۴هفته تموم شده سرماخوردگی هم گرفتم حوصله ام داره میپوکهنفسم بالا نمیاد از صب تا شب هم تنهام شوهره بیچاره ام هم شب میاد فشار کاریش زیاد شده به زور یکم بیدار میمونه کنارم شدم مثه پیرزنای قدیم دلم میخواد برم دمه در بشینم حداقل ادمیزاد ببینم روم نمیشه

این۵امین کاربریمه 😉
الهی بگردم ببین اصلا خودتو اذیت نکنبخدا بعضی چیزا که فک میکنیم خیلی چیز خاصیه وقتی به دستش میاریم می ...

میدونستی با این حال روحی بچه به دنیا بیاری اوضاع زندگیت بدتر میشه باید همین حالا بری پیش روانشناس اگه لازم باشه ارجاع میدن به روانپزشک ب مدت دارو میخوری اکی میشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم همینم بخدا ۳۴هفته تموم شده سرماخوردگی هم گرفتم حوصله ام داره میپوکهنفسم بالا نمیاد از صب تا ...

منم وارد ۳۴ هفته شدم 🫣 شرایط شوهرت مث منه دلم برا اونم میسوزه که مجبوره شرایط منو تحمل کنه هعییییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم وارد ۳۴ هفته شدم 🫣 شرایط شوهرت مث منه دلم برا اونم میسوزه که مجبوره شرایط منو تحمل کنه هعییییی

بیچاره شوهرامون از منکه تو غذا هم سخت نمیگیره همه اش یه چی اسون میگه بپز حالم داره از خودم بهم میخوره

این۵امین کاربریمه 😉
میدونستی با این حال روحی بچه به دنیا بیاری اوضاع زندگیت بدتر میشه باید همین حالا بری پیش روانشناس اگ ...

عشقم خودم روانشناسم 

شرایط من نیاز به دارو نداره چون میدونم موقته و بخاطر دردهای کلافه کننده جسمی و بهم خوردن هورمونا هست

بعد بچه و تنظیم شدن هورمونام درست میشه

اگه ببینم درست نشد و داره بدتر میشه حتما از همکارام کمک میگیرم یا دارودرمانی میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیچاره شوهرامون از منکه تو غذا هم سخت نمیگیره همه اش یه چی اسون میگه بپز حالم داره از خودم بهم میخور ...

میشه لیست اون چیزای آسون رو بهم بدی؟ بخدا موندم چی بپزم سرگاز هم نمیتونم وایسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشقم خودم روانشناسم شرایط من نیاز به دارو نداره چون میدونم موقته و بخاطر دردهای کلافه کننده جسمی و ب ...

باور کن الان دوران خوشیته بعد زایمان آرزو میکنی یک ساعت تو حال خودن باشی یا راحت هروقت خواستی بخوابی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

برو خدارو شکر کن ماه های آخری انشالله بچتو سالم بغل میگیری من چی بگم وسط راهم از اول بارداری هر دردی بگی تحمل کردم سردرد کمردرد دلدرد تنگی نفس حالت تهوع سوزش معده یبوست پادرد و... هرچی هم میگم اطرافیان مسخره میکنن آخه بارداری اینجوری نمیشه خودتو لوس میکنی دیگه بریدم این هفته هم بچه همش از ساعت سه نصف شب تا صب خودشو سفت میکنه دل درد میگیرم از خاب پا میشم تا صب میشینم نمیتونم بخابم دیگه واقعا کلافه شدم چرا خدا ما زنهارو اینجور مجازات میکنه،  

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😟🫣 نههههه اخه کی دلش برا روزای مریضی تنگ میشه؟

من آیندتم شبا تاصبح نوزادم نمیخوابه درگیر رفلاکس وکولیکو ...انقدر سخته برام که میگم کاش همون تو میموند 😂

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
میشه لیست اون چیزای آسون رو بهم بدی؟ بخدا موندم چی بپزم سرگاز هم نمیتونم وایسم

ما بیشتر این مدت خوراک لوبیا و سیب زمینی ابپز با رب و پیاز داغ 

تخم مرغ گوجه .گوشت و نخود. عدسی  جوجه و کوبیده هم خوبه البته بدون برنج چون فقط مواد میزنم خودش میاد سیخ میزنه و کباب میکنه حلیم هم میزارم تو زودپز و ولش میکنم هوس نکنی بیشتر غذاهایی که با زودپز درست میشه رو میپزم چون لازم نیس وایسم پا گاز

این۵امین کاربریمه 😉
برو خدارو شکر کن ماه های آخری انشالله بچتو سالم بغل میگیری من چی بگم وسط راهم از اول بارداری هر دردی ...

منم کمردرد و سیاتیک و سرماخوردگی و میگرن و دندون درد و…. هرچی بگی تجربه کردم بدون اینکه یه مسکن ساده بخورم

مردم و زنده شدم 

سه ماه اول هم فقط بالا اوردم و کلا وزن کم کردم 🙁 مامان خودم میگه ببین فلانی چقدر ماشالا سرپا بود و اینا

مادرشوهرم همش میگه من سر بچه هام هیچی نمیفهمیدم اخر سر مریض میشدم میفهمیدم وقت زایمانه 😏😒

انقد حرصم میدن اطرافیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم کمردرد و سیاتیک و سرماخوردگی و میگرن و دندون درد و…. هرچی بگی تجربه کردم بدون اینکه یه مسکن ساده ...

حرفهای اطرافیان ک بدتر خواهرشوهرم میگه تو بدنت ضعیفه بخاطر اینه وگرنه بارداری اینجوری نمیشه تازه خودشم مجرده انقدر حرص میدن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفهای اطرافیان ک بدتر خواهرشوهرم میگه تو بدنت ضعیفه بخاطر اینه وگرنه بارداری اینجوری نمیشه تازه خود ...

به منم‌ میگن میگم اره ضعیفه 😂 به من میگن تو بعد زایمان نمیتونی از جات پاشی میگم اره من سخت پامیشم

توام به همه بگو ازت انتظار نداشته باشن 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810