2777
2789
عنوان

ماه اخر حاملگی به دادم برسید

412 بازدید | 51 پست

من واقعا دیگه نمیکشم 😭 لگن درد شدید دارم در حدی که نشستن و پاشدن برام واقعاااا سخته دنده هام درد میکنن

نمیتونم حتی راحت بخوابم

حال روحیم افتضااااااح اعصاب ندارم

دو قدم پیاده راه میرم کمردرد امانم رو میبره و نمیتونم حتی برم یه مغازه رو بگردم

رسما تو خونه زندانیم انگار

دنیا رو فقط از شیشه ماشین میبینم 

بعد بچه هم بدتر میشه میدونم

نمیدونم چیکار کنم اصلا حال خوشی ندارم همش منتظرم این ۵ هفته هم تموم بشه حداقل درد جسمیم کم بشه راحت راه برم

از همه چیز بدم میاد همش گریه میکنم 

حوصله آشپزی هم ندارم

دوستی هم ندارم

خانوادمم نمیتونن هرروز بیان منم حوصله هیچکس رو ندارم 

😭😭😭😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منمممم همینم😭😭

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دبگه چاره ای نیست باید بگذرونی

با افکار منفی فقط خودتو اذیت میکنی

ب پایان خوشش فکر کن حاصل دردات ک چند وفت دبگه برات میخنده

والا من انقد درد کشیدم آخرشم هیچی بی نتیجه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

عزیزم ماهای آخر به لگن فشار میاد و درد بیشتر میشه. طبیعیه.. درکت میکنم ..من خیلی تنها بودم دستمو میذاشتم رو شکمم و با بچم حرف میزدم. آیه الکرسی میخوندم. اونم تکون میخورد 😅 این کار یه کم آرومم میکرد.. صبور باش میگذره

کربلا قطعا جنت الاعلامه❤️  شماره تماس کربلا:۱۶۴۰❤️
عزیزمطبیعیهاروم باشخیلی کم مونده دیگه اخرای راهیدستت و بزار رو دلت با فسقلت حرف بزنقشنگ ذخیره کن حس ...

متاسفانه انقد شرایط روحیم داغونه که حوصله حرف زدن باهاشو ندارم حرفی هم ندارم 😞 انرژیم خیلی پایینه 🙁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا بی نتیجه؟

چون بچه دار نمیشم

درمان های سخت

هر ماه ی عالمه آمپول

پرهیز غذایی

خیلی اذیت شدم این چند ماه اخیر آخرشم هیچی ب هیچی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بگردممومممم تو چند هفته ای؟

خدا نکنه عزیزم.❤️❤️

۳۷ هفته ولی چون دوقلو هستن خیلی بهم سخت می گذره خیلی،،،دکترمم هی میگه تا ۳۸ هفته صبر کن ضرر نمی کنی،،،من نابود شدم دیگه....

وزنم ۲۱ کیلو رفته بالا،،،حس کسلی دارم بس چاق شدم نسبت به قدم....💔💔

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

دفیقا منو توصیف کردی حوصله هیچ کس و هیچ چیزی رو ندارم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
چون بچه دار نمیشمدرمان های سختهر ماه ی عالمه آمپولپرهیز غذاییخیلی اذیت شدم این چند ماه اخیر آخرشم هی ...

الهی بگردم 

ببین اصلا خودتو اذیت نکن

بخدا بعضی چیزا که فک میکنیم خیلی چیز خاصیه وقتی به دستش میاریم میبینیم انقد هم ارزش اذیت شدن رو نداشت

بسپار به خدا و حکمتش

مهم سلامتی خودته 

من همش میگم چه کاری بود حامله شدم اخه

حاضر نیستم دوباره بچه بیارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30