2777
2789
عنوان

● چرا از مدرسه رفتن بدت میاد ●

297 بازدید | 41 پست

● چرا از مدرسه رفتن بدت میاد ●

اونطور که مشخصه انگار خیلی هاتون دلتون از مدرس رفتن گرفته و خوش نیست و حالا این دلیلاتون برای بیزاری از مدرسه و تحصیل تو مدرسه چیه ؟؟

خاطراتتون که بد هست از مدرسه چیه ؟؟ شهرنشین هستین یا روستانشین ؟؟ برای کدوم دهه هستید و مدرسه هاتون چه امکاناتی نداشتن؟؟ و کلا وضعیت مدرسه هاتون چطور بود؟؟معلم هاتون و مدرس هاتون چه رفتار زشتی داشتن؟؟کلاسهاتون چند نفری بود؟؟ نیمکت‌های کلاسها چطور بود؟؟ دستشویی مدرسه هاتون چطور بود ؟؟ سرویس مدرسه تون ماشینشون چیا بود ( مینی بوس / ماشین سواری)؟؟ مدرسه دولتی بودین یا نمونه دولتی یا غیر انتفاعی ؟؟ مدرسه تون چه امکاناتی داشت مثل (( کلاس آزمایشگاه / تخته وایت برد / تخته هوشمند / 

باشگاه ورزشی / کلاس کامپیوتر/ خوابگاه برای مدرسه روستایی / وو...))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

با اینکه دوست هم زیاد نداشتم اما عاشق محیط مدرسه و درس بودم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

به دلیل اینکه من بدون اینکه باهاشون حرفی بزنم رفتاری داشته باشم سر کاری داشته باشم منو بلاک کردن!!چه مشکلی دارن اخه؟

شهر

۸۰

توی وضع مالی پدرم خیلی دخالت داشتن و توی کلاس درموردم‌حرف‌میزدن

دستشویی که افتضاه

سواری

غیر دولتی

فقط تخته وایت برد🥲😅

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:

معلماش چرتن هیچی یاد نکیگیرم وقتی یاد نمیگیرم برا چی ۷ تا ۳ بمونم تو مدرسه 

رفتار مدیر بده و قانونای چرت داره به همه چی گیر میدن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

دهیه هشتاد 

شهر نشین 

از صندلی های مدرسه بدم میاد چون چوبی هستن و ۵ ساعت روشون میشینیم و کمرامون حسابی درد میکنه بعد مدرسه معلما بعضی ها دروغگو و بعضی ها سخت گیر و بعضی ها بلد نیستن درس یاد بدن 

تخته داریم تخته عادی کارگاه خیاطی.  گرافیک‌کامپیوتر.  حسابداری داریم مدیر مدرسه جدی هست بیشتر دانش اموزا دروغگو و خود خواه باشگاه ورزشی و سالن نداریم تو حیاط.    

دولتی

ما بیشتر بخاطرات بی خوابی و امتحاناتی که هرروز میزارن و فشار شدید درسی و تایم طولانی کلاسها و خستگی ...

بله گلم درسته خیلی از اضطراب و استرسمون از همون امتحان های بی وقت اومده گلم درسته همینطوره و بی‌خوابی اول و کله سحر باید پا می‌شدیم هم منم بدم میومد افتضاح بود ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
2809