2777
2789

‼️پنج روش معجزه‌گر کنکور ‼️

🔼تحلیل آزمون:

از خود آزمون مهم تره؛چون داریم به دنبال اشتباهات و نواقص یادگیری مون میریم تا بتونیم برطرفشون کنیم و سرجلسه مشکلی نداشته باشیم

🔼تست‌ زیاد:

نیمی از مشکلاتت با تمرین و تکرار زیاد قابل حله؛نزار هیچ تست حل نشده‌ای تو کتاب تستت بمونه

🔼برنامه‌ریزی:

اگ برنامه نداشته باشی و حتی اگر درس هم بخونی؛انگار هیچ کاری نکردی! چون موفقیت بدون برنامه‌ریزی ممکن نیست

🔼مرور به موقع:

وقتی یه مطلبی رو میخونی طبیعیه که فراموشش کنی.مرور کردن و تست زدن زیاد جلوی فراموشی رو میگیره و اطلاعات رو به حافظه بلندمدت انتقال میده

🔼پیوستگی و استمرار

یعنی هر روز،ساعت مطالعه‌ات ثابته!اینجور نیست روزی 5 ساعت بخونی ،یه روز 8 ساعت،یه روزی هیچی(البته منظورمون به جز روزای مدرسه است)

سلام خوبین

من وزودی یازدهمم خیلی کند خوانم و فکرم هنگام درس خوندن خیلی درگیر این و اون میشه

البته اگه بخوام فکرمو درگیر نکنم میتونم درسمو زود بخونم

راه حلی دارین؟

و اینکه احساس میکنم اصلا کیفیت مطالعه ندارم، یعنی کمه، و یک مطلب رو برای خوندش خیلی کش میدم.

چیکار کنم مثلا بخوام زیست بخونم و تیست بزنم فقط یک مطلب درسنامه و تست هاش و همون گفتار و اگه بخوام بخونم یک روز طول میکشه نمیدونم چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبینمن وزودی یازدهمم خیلی کند خوانم و فکرم هنگام درس خوندن خیلی درگیر این و اون میشهالبته اگه ...

خب عزیزم شما باید کم کم تمرین کنید برای تند خوانی و مفهومی خوندن 

اکثرا کند خوانی در بعد ها به وسواس مطالعاتی منجر میشه

با تمرین و تکرار میتونید سرعت مطالعه ی خودتون رو بالا ببرید 

و از خلاصه نویسی استفاده کنی ، و بعداً برای مرور مطالب به خلاصه نویسی مراجعه کنی

خب عزیزم شما باید کم کم تمرین کنید برای تند خوانی و مفهومی خوندن اکثرا کند خوانی در بعد ها به وسواس ...

چطوری من اصلا بلد نیستم میشه بیشتر راهنماییم کنین

تا حالا مشاور هم نداشتم

رشته و پایه تون چیه ؟هدفون چه رشته و رتبه ای هستش ؟

رشته تجربی از فردا یازدهم محسوب میشم

پزشکی هست ان‌شاءلله اگه شد دانشگاه تهران

ولی اگر نشد مهم نیست میخوام رتبم زیر ۱۰۰۰ بشه

رشته تجربی از فردا یازدهم محسوب میشمپزشکی هست ان‌شاءلله اگه شد دانشگاه تهرانولی اگر نشد مهم نیست میخ ...

انشالله که میشه 

سعی کن حتما با یه مشاور پیش بری 

کم نیستن کسایی که هدف های عالی دارن ، برای پیشبرد اهداف باید از یک فرد با تجربه تو این زمینه کمک گرفته بشه ، که خدای نکرده راه رو اشتباهی نری

ما توی شهرستان کوچیک زندگی میکنیم مشاور خوب گیر نمیاد چیکار کنم

مشاور که فقط نباید حضوری باشه 

آنلاین مشاور بگیر 

الان من خودم هم توی آموزشگاه مشاور م و هم بصورت مجازی کلی شاگرد دارم