2777
2789
عنوان

خوبه بفرستم بره🫤

52 بازدید | 4 پست

«عزیزِ من؛ 

الان دیگه یه سال گذشت و یه سال بزرگتر از قبل شدی. یه سال پخته تر و یه سال با تجربه‌تر. از خیلی چیزا گذشتی. درسای زیادی یاد گرفتی. تجربه‌های زیادی بدست آوردی. چیزای سختی رو پشت سر گذاشتی. زخمای عمیقی رو قلبت دهن وا کردن و تو مجبور بودی تنهایی از عهده‌شون بربیای. با خودت کلنجار رفتی. میدونم تو این یه سال خیلی اتفاقا افتاد، میدونم که اندازه‌ی یه عمر تجربه بدست آوردی؛ تجربه‌های سخت و مهم، میدونم که از پسِ همه چی بر اومدی و من الان بهت افتخار می‌کنم، به بودنت، به شجاع بودنت، به قوی موندنت، به همه‌ی چیزی که الان هستی، همه‌ی چیزی که الان هستیم. تو این یه سال من بیشتر از هر کس دیگه‌ای بهت آسیب رسوندم میدونم، اما همیشه پشت هر اتفاقی به اون چیزی که هستی افتخار کردم. تو همینی، کسی که حتی اگه هیچ کس هم نداشته باشه بازم قوی میمونه و جا نمیزنه. خوشحالم که اینجاییم و خوشحالم که میتونی شمع بیست هفت رو فوت کنی و بری که پا بذاری تو بیست و هشت سالگی و قشنگ بسازیش.

تولدت مبارک 

از طرف کسی که بیشتر از همه اذیتت کرده اما بیشتر از همه هم دوست داره و بهت اهمیت میده،.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه آقاست، آقایون اینقدر حوصله متن سرگشاده خوندن ندارن خلاصه اش کن اینا رو زبونی بهش بگو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2803
اگه آقاست، آقایون اینقدر حوصله متن سرگشاده خوندن ندارن خلاصه اش کن اینا رو زبونی بهش بگو

نه سالهاست بهش همه چیو توماری میدم میخونه

نظرمیده

این سریم خودش گفت منتطر تومار تولدمم😐