2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
عمم از بابام مال گرفته بیشترم دادیم بهش بعد ی هفته زنگ زد گفت بنظرم ..... بعد بهش سلام دادیم جواب ند ...

مال اگه قانونیه که حقشونه و بحثی توش نیست 

ولی چرا جواب سلام رو ندادن🤔

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عمم از بابام مال گرفته بیشترم دادیم بهش بعد ی هفته زنگ زد گفت بنظرم ..... بعد بهش سلام دادیم جواب ند ...

به نظرش چی اسی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
حالم بهم خورد 🤢🤢 اینو کلا باید آبپز بده ک شیمیایی بشن برن خودشون

گفتی آب پز بده

یادم افتاد رفتیم مغازه گفتیم چه بوی بدی میاد طفلی فروشنده مظلومانه گفت شاید بوی تخم مرغ آب پزیه که من دارم میخورم🤪

حالا فک کن این بره تو معده چه بویی تشکیل میده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالم بهم خورد 🤢🤢 اینو کلا باید آبپز بده ک شیمیایی بشن برن خودشون

🤮🤮🤮🤮😖

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من الان کیک پروفایلت رو خواست کی پاسخگوعههههه😂💔

عزیزمممممم😍😘من عاشق کیک یخچالی ام الانم می‌خوام درست کنم بعد از ظهر مهمون دارم ولی قول میدم تخم مرغ و آش ندم بهشون🤭 مامانمه دسر کیک یخچالی می‌ذارم شام هم زرشک پلو و مرغ و سوپ جو

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2809