2777
2789
ساندویچ کتلت یا پوره سیب زمینی. برای زنگ دوم هم میوه و آجیل.کلا دخترم تو مدرسه بشدت کم اشتهاس. مادره ...

رفلاکس نداره ؟

خواهرزاده من از کوچیکی رفلاکس داشت اگر دارو نمی‌خورد بالا می‌آورد.  چون صبحانه هم نمیخورن بدتر میشه رفلاکسشون .

بجه های من هم رفلاکس دارن ولی خیلی شدید نیست روشون اثر نمیذاره انقدر ا . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
رفلاکس نداره ؟خواهرزاده من از کوچیکی رفلاکس داشت اگر دارو نمی‌خورد بالا می‌آورد. چون صبحانه هم نمیخ ...

دوران نوزادی رفلاکس داشت ولی الان رو نمیدونم 

کل تابستون رو خوب بود چون به خواست خودش صبحا بیدار میشد. انگار وقتی صبح ها به زور بیدارش میکنم حالش خراب میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پول میذارم هفته ای ۳ بار که با خرید کردن از مغازه آشنا بشه پسرکم

از شب قبل لقمه درست میکنم، تو راه موقع مدرسه رفتن با هم دوتایی گاز میزنیم و میخوریم و میریم مدرسه

باقیشم لواشک خودم درست کردم میذارم

میوه خرد میکنم میذارم مخصوصا سیب و موز

مغز بادوم حتما تو جیب لباسش میریزم ۱۴،۱۵ تا

بیسکویت های ریز هم مثل مادر و تی تاب و اینام ک از شیرین عسل میخریم، میذارم تو کیف

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دوران نوزادی رفلاکس داشت ولی الان رو نمیدونم کل تابستون رو خوب بود چون به خواست خودش صبحا بیدار میشد ...

خوب قطعا استرس هم روش اثر میذاره ولی حتما چک کن ببین رفلاکس نیست . 

الان خواهرزاده من ۱۲ سالشه از ۶ سالگی این طور بود فقط هم موقعی که صبحانه نمیخوره بالا میاره .چون دیر از خواب بلند میشه تو تابستون و موقع پاییزم که زود بیدار میشه میگه میل ندارم پس صبحانه نمیخوره و بعد بالا میاره .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ساندویچ کتلت یا پوره سیب زمینی. برای زنگ دوم هم میوه و آجیل.کلا دخترم تو مدرسه بشدت کم اشتهاس. مادره ...

نه طبیعیه .من با سی و هفت سال سن صبح ها اشتها ندارم و حالت تهوع دارم از اول همینجوری بودم .با وجود اون همه بچه و محیط شلوغ بازیگوشی میکنه و بی اشتها میشه

صبح که بیدار میشه یک قاشق عسل بده برای تهوع ش 

مغزیجاتم بده اگه صبحانه نخورد همین ها مقوی