2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری دیوونم کرده چیکارکنم کمککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 70 پست
وای خیلی سخته بارداری

خیلییییی 😭

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر چندروز پیش میگفت دمیترون توی بارداری ممنووع شده چون باعث شکاف کام در بچه میشه

توی بارداری هیچ دارویی سرخود مصرف نکن

من دکترم بهم آمپول ضدتهوع و پنتو پرازول میداد بهتر میشدم منم خیلی بدویار بودم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

شربت عسل خیلی خنک بخور ناشتا خیلی جوابه هم مقویه هم ضو تهوع من به هر کی گفتم خورده دیگه بالا نیاورده

تاکید میکنم خیلی خنک یعنی یخ بریز توش حتی 

نصف لیوان آب معمولی عسل بریز توش با چنگال هم بزن تا حل بشه بعد لیمو رو اضافه کن وقتی با طعم دلخواهت رسید که بهتره یه کم شیرینش غلبه داشته باشه نه ترشی یخ بریز خنک خنک بخور ریزریز خوب میشی انشالله

شیر بادومم عالیه 

۷ تا بادوم رو با پوست بنداز توی آب داغ پوستش کندا میشه آسیابش کن بریز تو نصفه استکان آب عصاره ش درمیاد یه مایع سفیدرنگه از شیر سفیدتر میشا اونو صاف کن کم کم بخور معده تو فوق العاده تقویت میکنه خوب میشی

منم ویار بدی داشتم گلاب به روت اب هم بالا میاوردم. 

قرص زینتوما (زنجبیل) 

اندانسترون وسیرابی وامپول های ب شش ودوازده هم اثر نکرد 

من مرخصی بودم یه روز رفتم دانشگاه دورهمی با دوستا حتی ماهی خوردم 

جمع هایی که خیلی مشغول کنندس ودوست داری عالیه 

بعدم باید تحمل کرد تا دورش بگذره 

2810