2777
2789

مثلا یکی نمی‌خواد بچه نیمه اولی باشه می‌خواد نیمه دومی باشه اگر فردا که ۳۱ شهریور هست زایمان کنه ممکنه اگر بخواد تاریخ زایمان رو واسش یک مهر بزنن ؟ یا شدنی نیست ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا فکر کنم ۳ مهرم واسه مدرسه قبول میکنن وقتی تاریخ رو عوض نمیکنن

قدیما بابا بزرگا توی یه روز میرفتن هشت نه تا شناسنامه می‌گرفتن توی سالهای مختلف که زحمت شناسنامه گرفتن نکشن همه هم از دم  متولد یک فروردین 😅 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2805

نه همون تاریخی که ب دنیا اومده میزنن 

میگم عزیزم موعذ من ۸ هس ولی پنجم باید پریود شم قبلش خیلی درد های شدید تخمدان کشاله ران دارم امونمو بریده مثلا در حد ۵ دقیقه جوری درد میگیره ک از خواب بیدار میشم هر روز ۵ تا ده دقیقه پراکنده و دردش خیلی عمیقه از چیه ب نظرتون 😔😔

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
عوض نمیشه. دختر من یک مهره ساعت هشت صبح

یعنی خواستی شهریور بزنن و نزدن ؟ من برعکسشو میخواما می‌خوام به جای شهریور بزنن یک مهر 

فردا رو کلا پس دراز میکشم دنیا نیاد یه وقت 😅 اصلا دوست ندارم بشه کوچکترین بچه کلاس عجله که نداریم یه سال دیر تر پروفسور بشن نمیدونم ملت چرا دوست دارن بچه هاشون زود بره مدرسه من خوشم نمیاد اصلا 

نه همون تاریخی که ب دنیا اومده میزنن میگم عزیزم موعذ من ۸ هس ولی پنجم باید پریود شم قبلش خیلی درد ها ...

سونو بده احتمالا کیست وجود داره درد شدید توجیهی نداره 

من جات بودم از متخصص آنلاین زنان مشاوره می‌گرفتم همونجا نسخه سونو هم میگفتم بنویسه فردا میرفتم سونو وقتی هنوز درد داری نباید بذاری خوب بشی تازه بری باید زودتر بری که زود تشخیص داده بشه 

قدیما بابا بزرگا توی یه روز میرفتن هشت نه تا شناسنامه می‌گرفتن توی سالهای مختلف که زحمت شناسنامه گرف ...

الان خیلی گیر میدن پسر من ۲۵ برج ۶ هرچی گفتم ۲۶ بزنید روند بشه قبول نکردن

یعنی خواستی شهریور بزنن و نزدن ؟ من برعکسشو میخواما می‌خوام به جای شهریور بزنن یک مهر فردا رو کلا پس ...

یعنی چی فردا نمیرم؟ اگه موعدته خطرناکه برو بزار بشه ۳۱ اصلا مهم نیست. مهم اینه سلامت دنیا بیاد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
الان خیلی گیر میدن پسر من ۲۵ برج ۶ هرچی گفتم ۲۶ بزنید روند بشه قبول نکردن

😅 آب پاکی رو ریختی رو دستم 

یه کم درد دارم امشبو پس کلا توی شیب می‌خوابم فردا بگذره 😅 دیگه از پس فردا برم توی مهر خیالم راحت میشه 

یعنی چی فردا نمیرم؟ اگه موعدته خطرناکه برو بزار بشه ۳۱ اصلا مهم نیست. مهم اینه سلامت دنیا بیاد

نه بابا موعد کجا بود ۳۶ هفته و پنج روزمه هنوز ولی همراه دردهای براکستون هیگز دو بار درد هم داشتم درد زایمانی نیست منظم باشه یا شدید باشه 

میگم امشبو گل مغربی نمیذارم فردا رو دیگه ورزش نمیکنم پیاده روی نمی‌رم تا ۳۱ ام بگذره 

یعنی خواستی شهریور بزنن و نزدن ؟ من برعکسشو میخواما می‌خوام به جای شهریور بزنن یک مهر فردا رو کلا پس ...

نه بابا منم‌ میخواستم دیرتر بشه آخه یکجایی خوندم نوشته یک مهر جز نیمه دوم نیست برای همین اصرار داشتم بشه نیمه دوم.

چقدر هم فکریم. همیشه میگم حرفتون را. در ضمن اینکه خودم تا آخرین مقطع درس را درآوردم و هیچی توش نبود پروفسور هم نشدم

😀😑

نه بابا موعد کجا بود ۳۶ هفته و پنج روزمه هنوز ولی همراه دردهای براکستون هیگز دو بار درد هم داشتم درد ...

آها حالا من برعکس شما همه عجله ام این بود نیمه اولی شه که شد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
2809