2777
2789

توروخدا بخونید خواهش میکنم 

امروز اعصابم خیلی خورد شد 

رفته بودیم بیرون رستووران دوست داداشم 

بعد طرف هر کی وارد میشد مثلا مشتری ثابت شون بود با دهترا دست میداد حتی همو بقل میکردن 

کلییی رفیق دختر داشته ک واقعا با هم رفیق هم هستن

عکسای دخترا رو نشون میداد عکس دوست دخترش با هم دیگ مسخره بازی میکردن 

میدیدم بچه ها دارن چ قد جوونی میکنن بالاخره عشق و حالایی ک به ما جوونا حال میده از ندگیشون کلی استفاده میکنن دوست میشن میخندن بیرون میرن 

طرف کلی روابط داشت احساس کردم از این دنیا عقب افتادم بعد انقد سر زبون داشت پسره من چندین سال پیششو دیدم اصلا بچه ننه بود داشتن میگفتن با این دوستی ها خیلی چیزا یاد گرفتن خیلی بلدن برای ازدواج 

بعد من گوشه خونه همش یا داشتم فیلم میدیدم یا رمان میخوندم ارتباط اجتماعیم صفر یه پسر بهم نکا کنه هول میکنم چ جور 

خیلی احساس عقب افتادن دارم 

بعدم که قشنگ خندیدن جوری اشکشونو در میارن که فکرشم نمیکردن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اتفاقا اینا هیچ چیزی از زندگی و ازدواج نمیدونند 

خواهرم مگه هرزگی و با هر کسی بودن و روابط سطحی حتی شباهتی به ازدواج داره که یک رابطه عمیق و طولانیه ؟ 

اینها همه اش از رو افسردگیه وگرنه انسان سالم تو اینجور روابط نمیره 

با این روابط ذائقه هاشون هم عوض میشه و حتی نمیتونند درست زندگی کنند و درست ازدواج کنند 

شنا نترس عقب نیفتاده،  اونها عقب افتادن

صدای دهل از دور خوش است ...

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
تنها نیستی

تو هم ناراختی بابت این موضوع 

امروز انقد حالم بد شد گفتم من اصلا جوونی نکردم 

اصلا پی روابط عاشقانه هم نیستم همین دوستای معمولی و مسخره بازیا چه قدر هم از همین چیزا آدم یاد میگیره و پخته میشه 

بعدم که قشنگ خندیدن جوری اشکشونو در میارن که فکرشم نمیکردن

منظورم روابط عاسقانه نیستا 

بیشترشون فقط با هم روابط دوستی دارم گه گاهی میرن بیرون گاهی دسته جمعی مسخره بازی و مثلا قلیون و این داستانا 

زن گی جوونی کردن نه من ک جوونیم داره مثل یه پیرزن هشتاد ساله میکذره 

اینکه ی پسر با چندین دختر بقل و دوسته حس عقب افتادن برات داره؟ 

دوست داری اینجور روابطو با چند تا پسر حرف بزنی و دوست باشی همزمااان؟

فرض کن دوست پسرت این شکلی باشه با بقیه دخترا نمیای بگی با همه بقل و دوسته. یا خودت با چند نفر راحتی ؟

اگر آره اوکی پس ی حرکت کن برو تو رابطه تو این اجتماع 

تو رمان ها و فیلم ها همون پسرا شیفته ی دخترایی مثلا خودت میشن و عاشق میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچ چیز حسرت برانگیزی تو جملاتت ندیدم واقعا دوستی با پسر با دخترای بد هیچی به ادم اضافه نمیکن ...

۲۰ سالمه چبه ادم بالاخره یه جوونی ای بکنه یه عشق و حالی نه مثل من ک جوونیم از یع پیرزنه هفتاد ساله هم بد تره 

معلومه ک خیلی چیزا از این روابط حتی از نوع سمی هم یاد  می‌گیره آدم 

تو هم ناراختی بابت این موضوع امروز انقد حالم بد شد گفتم من اصلا جوونی نکردم اصلا پی روابط عاشقانه هم ...

خیلی ناراحتم

من حتی این کافه ای شما تنها میری رو هم نمیتونم برم تنها

فایده ای نداره ابجی بزار دلشونو خوش کنن این جوونا

ک چی مثلا من الان دلمو خوش کردم چی شد  ک مثلا تو کل عمرا هیچ کار خطایی نکردم با یه پسر حرف نزدم دوستی نکردم عشق و حال جوونا رو تجربه نکردم و مثل پیرزنا همش گوشه خونه بودم 

خیلی حالم گرفته شد اصلا احساس پیری بهم دست داد خیلی دوست داشتم اینجور عشق حال جوونا رو تحربه کنم 

2809