2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

شام سبک بخورید 

قبل از خواب آیت الکرسی ، ۳ تا توحید،  ۵ تا ناس و اعمال قبل خواب انجام بدید با وضو بخوابید 

جای نجس نخوابید 

ان شاءالله برطرف میشه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
برو دکتر اعصاب و روان,اگر اعتقاد داری یه سیدی پیدا بکن واست سرکتاب بگیره چون کابوس علائم سنرو جادو ش ...

دکتر رفتم بی فایده تو رو قران یکی تو قم پیدا کن برام

اولی

پس باید قران بخونی

زیارت عاشورا بخون شبا قبل خواب تضمینی

سعیم‌کن تنها نخابی ی مدت

فیلمای شاد ببین و اهنگای شاد گوش کن

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

منم خواب میدیدم 

میدونی اجنه هم از ما میترسن؟

و اصلا قدرتشون جوری که نشون دادن نیست

اونا حق اسیب زدن بمارو ندارن مگ تو شرایط خاص!

ایت الکرسی بخون

به خودت بگو من اشرف مخلوقاتم و خدا هوامو داره

بخواب و بهش فکر نکن

پس باید قران بخونیزیارت عاشورا بخون شبا قبل خواب تضمینیسعیم‌کن تنها نخابی ی مدتفیلمای شاد ببین و اهن ...

قران میخونم بیشتر اذیتم میکنن ی مدت ولم کردن شروع کردم چله زیارت عاشورا باز

2809