2777
2789
ترکیب آب وگلاب هم خوبه بمال به بدنش برای پاشویه دستمال روشکمشم میتونی بزاری آب و نمک کاتی کن پاهای ب ...

نه ماهس الان پاشویه کردم با اب ولرم و نمک ب نظرم یکم تبش اومد پایین پیشونیش سرد شد

نه ماهس الان پاشویه کردم با اب ولرم و نمک ب نظرم یکم تبش اومد پایین پیشونیش سرد شد

خوب چیزیش نیست تب دندون درآوردنش مبارکش باشه فقط ژل دندون یادت نره بزنی به لثش دردش کم ترمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم.دختر منم مثل دخترت سوراخ بین دهلیزی داره .برای دختر شما چیشد که بزرگتر شد؟ اکو بردیم برای دختر من ۷.۶ میلیمتره دکتر بمن گفته احتمالا تا ۳ سالگی بسته میشه .خیلی نگرانم دخترم دو ماهشه .چطور میشه که بسته نمیشه؟ وقتایی که دخترت مریض شده خیلی بد میشد حالش .خیلی نگرانم اگه میشه یکم باهام حرف بزن و راهنمایی کن 😔

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم.دختر منم مثل دخترت سوراخ بین دهلیزی داره .برای دختر شما چیشد که بزرگت ...

سلام عزیزم خواهش میکنم 

دختر من سوراخ قلبش بدجایی افتاده بود دکتر میگف با بزرگ شدن خودش قلبشم بزرگ میشه دیگه سوراخم بزرگتر میشه نزدیک دوسانت شد ک دیگه رشدش متوقف شد بعدش گف عمل بشه.اگه دکترب شما گفته بسته میشه حتما بسته میشه نگران نباشید 

کدوم دکتر میبرید؟

سلام عزیزم ببخشید وقتتو میگیرم.دختر منم مثل دخترت سوراخ بین دهلیزی داره .برای دختر شما چیشد که بزرگت ...

نه عزیزم کاملا مثل یه بچه عادین تازه بضیاواقعا وزنگیرشون خوبه..نه وقتایی ک مریض میشد حالش بد نمیشد مثل سرماخوردگی یه بچه عادی ذختر من این آخرا ک‌ میرفت مهد تو دوئیدن کم میاورد و وزنگیریش ضعیف بود