2777
2789

سلام خانوما کسی هس تعیین جنسیت انجام داده باشه یا ازاطرافیانتون کسی اینکارو انجام داده تاحالا؟میشه تجربه تون بهم بگید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون ارزشش رو داره به خاطر یه جنسیت خاص داروهای هورمونی مصرف کنیم؟؟

من حتی حاضر نیستم برای جلوگیری هم قرص ال دی و اورژانسی و مطلقا هیچ داروی هورمونی دیگه ای مصرف کنم چ برسه واس جنسیتی که هیچ فرقی برام ندارن

من میخواستم انجام بدم که خدا خواسته باردار شدم خداروشکر ایشالا برا شمام همین بشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من مشگل باروری دارم باید آی وی اف کنم الان دو سال تن به ضرر و زیانش ندادم به جنسیت خاص اونقدم فکر کنی ارزش نداره برای تعیین جنسیت باید اول آی وی اف  بشی بعد یه مرحله داره فکر کنم اسمش پی جی دی بود اول از شما تخمک میگیرن بعد توی لوله آزمایشگاه درمجاورت اسپرم تشکیل جنین میشه بعدش جنین ها با کیفیت آ و ب رو میفرستن پی جی دی که ببینن کدومش جنس مورد نظر شماس بعد هر چندتا که بخوای و صلاح بدونن میکارن که بازم معلوم نیس چی بگیره!!! اینم میگم مرحله تعیین جنسیت کیفیت جنین رو میاره پایین چون یادمه دکترم به من گفت هرگز سراغ این مرحله نرو تا کیفیت جنینت نیاد پایین 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
واقعا؟؟ من یه کم ازعوارضش میترسم درصورتیکه دکترم گفت عوارض نداره

اولین عوارضش ‌پوکی استخوان زانو درد پوسیدگی دندان ها ریزش مو پیری پوست!!! واقعا دکترت گفت عوارض نداره؟؟؟ از کسایی که انجام دادن بپرس مقاله بخون 

ممنون ازتوضیحاتت من شوهرم خیلی براش مهمه متاسفانه

ببین آی یو آی هم خوبه ۹۰ درصد امکان داره به جنسیت مورد نظرت برسی توکل کن به خدا و انجام بده دعا کن نذر بده امام زمان خودش بهت نذر کنه درکت میکنم بالاخره هر گلی یه بویی داره آدم دوست نداره حسرت به دل بمونه ولی هزینشم کم نیست عوارضم داره حالا احتمال نگرفتنش خیلی زیاده حسابی تحقیق کن بدنتو با رژیم آماده کن آی یو آی انجام بده احتمال شدنش زیاده 

آره بخدا پرسیدم چقدرعوارض داره گفت عوارض نداره فقط هزینه داره🤔🤔

میگم من دوسال هنوز راضی به انجامش نشدم حالا من مشگلم جنسیت نیس من اصلا بچه ندارم  فکر کن باردار شدن پر استرس بعد حاملگی سخت از اون ورم بچه آی وی افی بالاخره جاش سفت نیس خودتو اذیت نکن 

2810