2777
2789
عنوان

پسر روستایی

634 بازدید | 47 پست

آیا ازدواج با پسری که خونه اشون روستا هست و پدرش کشاورزه و خودش هم تحصیلاتش پایینتر از دختره هست و دختره شهر زندگی میکنه و پدرش بازاری و پولداره، کار درستیه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه آدم متشخصیه و به هم علاقه دارین آره

بعد هم درباره محل زندگیتون صحبت کنید و انتظاراتتون از زندگی

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
2805

اشتباه چون فرهنگ هاشون به هم نمی خوره و واقعا سخته! 

من و خانواده شوهرم با هم تفاوت فرهنگی داشتیم تصور کن دو ماه بود عقد کرده بودم بعد برای عید با کلی آرایش و مانتو سفید گلدوزی و لاک فلان رنگ و کفش فلان مدل عید رفتم خونه مادرشوهرم عید دیدنی بعد نیم ساعت که نشستم برگشته می گه چرا عید نیومدی خونه تکونی کمکمون! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اگه واقعا عاشق هم باشن پسره میتونه تحصیلاتشو ادامه بده و بره توشهر کار کار خوب پیدا کنه و به خوبیی و ...

پسره توی شهره و کار خیلی خوبی هم داره ولی خونشون توی روستاست. اما دختره پزشکه

تازه دختره فارسه و پسره ترک هست

همدیگرو دوس دارن،. بعدشم با خانوادش که نمیخوان زندگی کنن

نه نه اصلا اینو نگو خانواده به شدت مهمهههه

خانواده همسرتون خودم روستا هستن ولی همشون نظامین سطح سوادشون بالاس خیلی به روز و لارژن

خود همسرم کارش تهرانه ولی خانوادشم برام مهمه اما اصلا بهشون نمیخوره روستا باشن رفتارشون خیلی خوب و بروزه برای همین ازدواج کردم از نظر اقتصادی بالاتریم اما رفتارشون خوبه

آخه پسره هم از نظر سواد پایین تره بده خب

پسره توی شهره و کار خیلی خوبی هم داره ولی خونشون توی روستاست. اما دختره پزشکهتازه دختره فارسه و پسره ...

خوب عالیه که چه مشکلی هست اگه خانواده ها هم مشکلی نداشته باشن که هیچی اگه داشتن باید اونو درست کنن

پسره توی شهره و کار خیلی خوبی هم داره ولی خونشون توی روستاست. اما دختره پزشکهتازه دختره فارسه و پسره ...

درخواستم قبول می کنی می خوام یه چیزی بهت بگم

درخواستم قبول می کنی می خوام یه چیزی بهت بگم

2810