اصلا سلیقه من نی سبک خونت قدیمی و شلوغ و دلگیرهیکم خلوت کن رنگ شاد استفاده کن کاغذ دیواری هارم بکن ر ...
دقیقا حرف دل منو شما تایپ کردین
از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده )
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی قربونت برم چون عکس گذاشتی و نظر خواستی به خودم اجازه اظهار نظر میدم .. خیلی خونت شلوغه به خاطر شلوغی حس خفگی بهم دست داد.. اگر برات امکان داره هم خلوت ترش کن و هم رنگ های شاد استفاده کن.. خونت پر انرژی میشه.. بازم ببخشید عزیزم در نهایت که به قول بچه ها سلیقه خودت مهمه . قابل احترام
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔