2777
2789

نی نی جاش خوبه نمیخواد بیاد بیرون😍😄 

من مادرشوهرم میگه داشت دیر میشد رفتم بیمارستان زنه دست کردم اونجا بچه رو اذیت کرد تکون شدید خورد زایمان کرده😑

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی جاش خوبه نمیخواد بیاد بیرون😍😄 من مادرشوهرم میگه داشت دیر میشد رفتم بیمارستان زنه دست کردم او ...

همون معاینه تحریکی کرده به منم مامام گفت اگه تا هفته دیگه زایمان نکردم برم برای معاینه تحریکی

خدایا خودت کمکم کن 
معاینه لگن دوبار رفتم این هفته هم ان اس تی نداذم دهانه رحم هم یک سانته

خب پس گل فعالیتت بیشتر کن 

ورزش بیشتر مخصوص زایمان 

پیاده روی خصوصا در مسیر سربالایی و شیب دار 

دوش و ماساژ آبگرم 

موقع زایمانت من و نی نی مو خیلی دعا کن 

باید بری بیمارستان چک بشی و ماینهمن ۳۹هفته و۳روزم بود رفتم گفتم چرا دنیا نمیاد نوار قلب همش از جنین ...

هفته های پیش میرفتم بیمارستان برای نوار قلب میگفتن تا 40هفته نشدی نیا

خدایا خودت کمکم کن 
طبیعی اگه خدا بخاد

انشالله که بسلامتی زایمان میکنی نگران نباش گلم هرچند که من تجربه نداشتم ولی دارم دلداریت میدم😁❤️

طبیعیه زایمانت که دیر انجام شده بخاطر این نگران نباش انشالله به زودی زود یه نی نی خوشگل و عاقبت بخیر بدنیا میاری

زیر سایه مامان باباش قد بکشه بزرگه شه❤️❤️

توام برای عاقبت بخیری من دعا کن اگه دوست داشتی مرسی❤️

هفته های پیش میرفتم بیمارستان برای نوار قلب میگفتن تا 40هفته نشدی نیا

الان از هر کی میپرسم درد ندارن خودمم نداشتم

شبی ک‌بستری هم شدم هر کی میومد بی درد بود 

فک نکنم برات درد بیادباید هی بری بیمارستان 

لایک نکن خیرشو ببینی
طبیعی اگه خدا بخاد

طبیعی مشکلی نداره عزیزم؟

درد زیاد و اینا آخه من میترسم دوشنبه هم وقت دکتر دارم میخواد در باره همه اینا باهام صحبت کنه 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40