2777
2789
عنوان

امنیو سنتز

244 بازدید | 43 پست

سلام مامانا من دیروز امنیو سنتز شدم با nt2.81گفتن یه جواب سع روزه میدن چند درصد احتمالش درسته  این جواب با جوابه ۲هفته دیگه که میاد

واینکه کی این ازمایشو انجام داد نی نی سالم به دنیا اومده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید امینوسنتز چجوریع دقیق برام توضیح میدی بارداری اولمه چون آبله گرفته بودم شاید برام بنویسه دکتر ...

اگه انتی بالا باشه برات مینویسن سه تا سوزن از دور ناف وارد میکنن واز مایع دور جنین برمیدارن تا مشکلات کروموزومی مشخص بشه

دقیقا دارم دق میکنم از فکر 🥲

من دو تا سقط پشت هم داشتم بخاطر سندروم داوون.

الان از روزی که بی بی چک مثبت شده، دلم خالی شده، منم ده مهر میرم بدم آمینو.

ان شالله سالمه.

با قران و صلوات دلتو آروم کن

من دو تا سقط پشت هم داشتم بخاطر سندروم داوون.الان از روزی که بی بی چک مثبت شده، دلم خالی شده، منم ده ...

الهیی عزیزمم امیدت به خدا باشه کلی برات دعا میکنم انشالله که این یکی سالمه فقط اینکه چند بوده عدد

نه خیلی خیلی کم درحد سوز سوز شدن بعدشم که یکم دل درد وگرنه اصلا اصلا دردی نداره حالا انشاالله که تو ...

انشاللع 

الان نزدیک ۸هفته پس فردا میرم سنو تشکیل قلب 

وااایییی خیلی استرس دارم همش تو استرسم

انشاللع الان نزدیک ۸هفته پس فردا میرم سنو تشکیل قلب وااایییی خیلی استرس دارم همش تو استرسم

ببین استرس واقعا من فهمیدم سمه سمه اصلا نداشته باش عزیزدلم انشالله نی نیت سالمه خوشگلم

2810