2777
2789

همش میگذره 

تو فقط قوی بمون

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طولانی بود ،فقط یه دوره اش یک سالی طول کشید وحشتناک ،یعنی مادی و معنوی در فشار بودم روحم جسمم له و داغون  بود شرایط جامعه هم بهم فشار می‌آورد فکرش را بکن ماه نهم بارداری بودم یهو زلزله ها شروع شد ماجراهای اعتراضات سیاسی هم بود ( سال ۹۶)مشکلات خانوادگی و حتی شغلی خودم هم بود...

اوایل زیاد دست و پا زدم ولی یه جا دیگه خودم رو سپردم به خدا و دیگه گله نکردم و فقط صبوری کردم که تموم بشه که بگذره

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
خیلی سخت میگذره ولی اینوبدون وب این دیدگاه بهش نگاه کنیم ک قراره ازنظرروحی روانی قویتر بشیم 🫂

قوی نمیشیم بیشتر داغون میشیم 🥲

مثلا چیزایی که قبلاً منو خوشحال می کرد واقعا دیگه خوشحال نمکنه ی احساس سنگینی ولت نمکنه

خیلی سخت و بد میگذشت 

اتفاقاتی که برای من افتاده طوری بوده که از لحاظ منطقی قابل درست شدن و جمع شدن نبوده و ممکن بوده مسیر زندگیم رو کاملا عوض کنه و بعد درست شدن تا سال ها تازه میمونن،شب خواب میبینم که هنوز تو اون موقعیتم و کلا اثرات منفیشون رو توی روح روانم باقی میذارن و هرگز فراموش یا کمرنگ نمیشن فقط من بهشون فکر نمیکنم 

من به اینا میگم اتفاق بد، نه چیزای گذرایی که میتونم خودم درستشون کنم یا تاثیر آنچنانی ندارن،اونا اصلا یادمم نمیمونن

نقطه ی عطفش جایی هست که من از رحمت خدا ناامید نمیشم و به طرز واقعا معجزه آسایی حل و فصل میشن

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

چه دردی ؟ مریض شدید؟

نه عزیزم خدا نکنه همش کمرم درد می‌کنه اعصابم خرد شده الان که ازدواج کردم با آدم خوب و خیلی خوشبختم چرا درد ولم نمیکنه یا سردرد یا چشم درد همش درد 

قوی نمیشیم بیشتر داغون میشیم 🥲مثلا چیزایی که قبلاً منو خوشحال می کرد واقعا دیگه خوشحال نمکنه ی احسا ...

منم اینطوری شدم دیگه نه پول نه ماشین سواری نه سفر هیچی خوشحالم نمیکنه قبلا عشق میکردم شما چند سالته