2777
2789

سلام، برادرم تو تلگرام یه پست سفارش بسته بندی محصول واسم فرستادم رفتم تو کانالش دیدم  کار در منزل هست بسته بندی محصولات مختلف از بسته بندی شمع بگیر تا سوتین و رژلب و غیره به ادمینش پیام دادم گفت هزینه حمل و نقل ۶ ماه محصول و یکجا ازت میگیریم (مبلغش ۲۸۰ تومنه)، محصول و برات می‌فرستیم ۱ ماه وقت داری بسته بندی کنی ۱ روز قبل از تحویل باهات تسویه میکنیم بعد میایم بسته ها رو تحویل میگیریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو کتم نرفت گفتم حالا من بهشون اعتماد کنم ۲۸۰ تومنو بزنم اونا چه جوری میخوان به من اعتماد کنم کلی جنس و با دم و دستگاه و اینا بدن که بسته بندی کنم براشون به ادمینش مجدد پیام دادم و گفتم شما چه جوری اعتماد میکنید گفت ما ازتون یه مبلغی مابین ۷۵۰ تا ۱ تومن به عنوان ضمانت میگیریم بسته ها رو که تحویل گرفتیم همراه با تسویه اون مبلغ رو بهتون برمیگردونیم

تو کتم نرفت گفتم حالا من بهشون اعتماد کنم ۲۸۰ تومنو بزنم اونا چه جوری میخوان به من اعتماد کنم کلی جن ...

اصن نمیارن

از هر نفر انقد بگیرن میدونی چقد میشه

پول و میگیرن هیچی هم نمیارن جوابتم نمیدن