2777
2789

من یه درونگرام که از شلوغی و مهمونی و دورهمی خوشم نمیاد!

و همین قضیه بزرگترین اختلاف ما تو زندگی مشترکه...☹😕🙁

خانواده همسرم پرجمعیت‌ان ، در هرهفته چندین بار خونه هر کدوم جمع میشن 

فقط یه درونگرا متوجه میشه من چه حالی دارم ، اصلا از شلوغی خوشم نمیاد حس خفگی بهم دست میده (حالا اینم اضافه کنید که رفت و آمد زیاد با خانواده شوهر چقدر بدتر و سخت تره) 

شوهرم منو درک نمیکنه و میگه باااااید رفت و آمد کنیم خانواده برام خیلی مهم‌ان و من نمیتونم قطع رابطه کنم و... 

(حرف من قطع رابطه نیست ، رفت و آمد متعادله!)

در هفته چندین بار سر این قضیه بحث و دعوا داریم تا اینکه امروز دعوا شدیدتر شد و گفت زندگی رو تمومش میکنیم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

من واقعا دیگه کم آوردم سر این قضیه 

از طرفی حوصله‌ی این زندگی‌ رو ندارم که هرروز بخاطر رفت و آمد دعوا باشه اعصاب و روانمو بهم ریخته ، از طرفی میدونم مشکل خودم خیلی بزرگه و نمیتونم حلش کنم ...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم خودم هم نامزدم هر دو درونگراییولی من حتی حوصله ی مراسمات خودمونم ندارممممم

خیلی خوبه که نامزدت هم مثل خودته 

همیشه میگم خوش بحال کسایی که شوهرشون از رفت و آمد بیزاره !!! 

خستم بقرآن🤕

بخاطر دیدن ۴ تا آدم باید زندگیم از هم بپاشه

2805
من واقعا دیگه کم آوردم سر این قضیه از طرفی حوصله‌ی این زندگی‌ رو ندارم که هرروز بخاطر رفت و آمد دعوا ...

واقعا درونگرایی یاحوصله خانواده همسرو نداری؟ مثلا دور همی بادوستان وخانوادت  هم برات سخته؟ البته هفته ای چندبار واقعازیاده... شما هفته ای‌یک  بارنهایت دوبار برو

پارسا پسرمامان😍
واقعا درونگرایی یاحوصله خانواده همسرو نداری؟ مثلا دور همی بادوستان وخانوادت هم برات سخته؟ البته هفت ...

نه اتفاقا رفت و آمد با آدمهایی که هم فرکانس خودم باشن رو دوست دارم ولی در حد کم !

خانواده همسر شلوغن . همشون هم عبوس و عنق . اصلا جو شادی ندارن من حوصله هیچکدومشون رو ندارم 

به روز میگن بریم تفریح یه روز خونه این یه روز خونه اون ... بخدا شوهرم خستم کرده هرروز دعوا داریم 

درواقع شوهرت کاملا اجتماعیه و عاشق جمع 

شما اجتماعی نیستی و عاشق خونه ای   

مثل من و شوهرم اوایل زندگیم بزرگترین مشکلم همین بود زندگیم زهرمار بود اینقدر با خودم کلنجار رفتم شدم ی ادم اجتماعی و اهل ولگردی حالا شوهرم دیونه منه خیلی دوسم داره   

درواقع شوهرت کاملا اجتماعیه و عاشق جمع شما اجتماعی نیستی و عاشق خونه ای مثل من و شوهرم اوایل زندگی ...

باور کن شوهرم اصلاااا اجتماعی نیست😵

تو جامعه و بیرون من خیلی برخوردم خوبه و اجتماعی تر از شوهرم هستم حتی اینو خودشم اعتراف کرده 😄

ولی اون فقط و فقط خانوادش براش مهم‌ان 

اصلا با خاله و عمه و عمو و دایی رفت و آمد ندارن،  همین خواهر و برادراش یه طایفه هستن اینقدر که شلوغن!!

ناراحتیم بخاطر اینه که هرررر روز یه جا دعوت میشیم بابا من اصلا حوصله خانوادشو ندارم☹

کاش رفت و آمد متعادل و کم بود!!!

شما چیکار کردی با این قضیه کنار اومدی؟! 

اره خوبه فقط هردو خیلی سردیماره سخته واقعا من همیشه با مامانم گیر بودم

خودتون تفریحات و سرگرمی دونفره جور کنید اینقدر کیف میده عشق میکنید

بخدا وقتی من و شوهرم تنهاییم خیلی خوش میگذره من اصلا از جمع خوشم نمیاد ، شوهر بیشعورم داره زندگیرو از هم میپاشه بخاطر ۴ تا آدم! 

باور کن شوهرم اصلاااا اجتماعی نیست😵تو جامعه و بیرون من خیلی برخوردم خوبه و اجتماعی تر از شوهرم هستم ...

منم دقیقااا شرایطم مثل تو 

خانوادش بشدت پرجمعیت ینی فک کنم چهل پنجاه نفرن بخدا 

همیشه دور همن و اجباریه   مجبوری زندگیتو با حیله و نیرنگ پیش ببری تعارف نکنی ب کسی 

در ارتباط نباش با کسی 

با شوهرت همجا برو یهویی بگو خوابم میاد خسته شدی دراز بکش بگیر بخواب والا من ک اینجوری ام 

همیشه هم وقتمو پر میکنم که کمتر توی جمع باشم مثلا درس و کار و باشگاه و بازار و....  

منم عذاب بود برام کنار اومدم دیگ ولی شوهرمم بیشتر دوسم داره دیگه بام راحتره

خودتون تفریحات و سرگرمی دونفره جور کنید اینقدر کیف میده عشق میکنیدبخدا وقتی من و شوهرم تنهاییم خیلی ...

اره نامزدم وقتی صحبت میکنیم خوش تعرقفه ولی کلا اهل تلفنی حرف زدن نیست 

منم خوشم نمیاد با بقیه تلفنی حرف بزنم ولی خب با اون خوشم مباد حرف بزنم 

اره خوشبختانه تر خانواده هامون کلا دوریم یه شهر دیگه اینم دیر به دیر میریم

توام شوهرتو بکش سمت خودت

منم دقیقااا شرایطم مثل تو خانوادش بشدت پرجمعیت ینی فک کنم چهل پنجاه نفرن بخدا همیشه دور همن و اجباری ...

دورت بگردم ممنونم که راهنماییم کردی❤

کاش بیزحمت بیشتر ازین ترفند ها بهم یاد بدی عزیزم 🙈

ما طبقه بالای خونه پدرشوهر هم هستیم یعنی هربااار که دختر و پسرا جمع میشن پایین ماهم مجبوریم بریم ☹

امروز یه دعوای شدیدی بینمون شد که گفت من زندگی اینجوری رو نمیخوام تمومش میکنم، گفتم برو طلاقمو بده منم خسته شدم ازین وضعیت...

اون منو فقط بخاطر رفت و آمد میخواد!!

وقتی باهاش یجایی میرم اخلاقش عالی اگه نرم وحشی میشه

اره نامزدم وقتی صحبت میکنیم خوش تعرقفه ولی کلا اهل تلفنی حرف زدن نیست منم خوشم نمیاد با بقیه تلفنی ح ...

درکت میکنم عزیزم منم مثل شمام 

انشالله همیشه خوشبخت و خوشحال بمونید😍

شوهرم منو فقط بخاطر رفت و آمد میخواد! وقتی باهاش جایی برم اخلاقش خوبه وقتی همراهیش نمیکنم خیلی شرایط بد میشه ، ولی خب منم خسته شدم ازینکه بخوام همیشه خانوادشو ببینم و تحمل کنم...

درکت میکنم عزیزم منم مثل شمام انشالله همیشه خوشبخت و خوشحال بمونید😍شوهرم منو فقط بخاطر رفت و آمد می ...

ممنونم عزیزم انشالله مشکل شما هم حل بشه 

درسته تو درونگرایی ولی فکر میکنم شوهرتم زیادی اهل مهمونی و رفت و آمده دیگه نمیتونی باهاش حرف بزنی بگی یکم کمتری کنه؟شغلش ازاده؟

2810