2777
2789
عنوان

سر چادری نبودن مادر شوهرم کلی حرف بارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 101 پست
دیگه تو باشی خودتو به خریت نزنی آره بریز تو خودت سکوت و بغض کن و محبتتو چندبرابر کن تا بیشتر از این ...

دقیقا 

جنگ اول به از صلح آخر 

همین اول تکلیف خودتو معلوم کن وگرنه همش میشه بحثای فرسایشی و در نهایت دعوا 

پس همین اول خطش را کور کن اسی خانوم 

کوتاه هم نیا

نعلی که صدا میدهد حتما یک میخ کم دارد                                   اگر فردی در حد کمال داشته باشد به فکرش خطور نمیکند آن را در  معرض نمایش بگذارد                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با توجه به بقیه تاپیکهات شوهرت مرد سالار فکر نکنم کوتاه بیاد 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

من چادری نیستم ولی حجابم خوبه ، مانتو بلند و گشاد ،و توی تمام رفتار و حرکاتم رعایت میکنم

بعد مثلا خواهر شوهرم چادری سفت و سخته، مسافرتا مانتویی میگرده،لب دریا تونیک شلوار ،عروسی بلیز شلواره، جنگل میره همینطور

ولی من همه جا رعایت میکنم 

یا جاری هام همه جا مانتویی بعد خونه پدر شوهرم با چادر می آیند، من دوست ندارم ریا کاری کنم مثل اونا ولی متاسفانه اونا عزیز ترند

این چیزا با داد و فریاد درست نمیشهکجا هستی ک هنوز با این چیزا کارتو پیش میبری

تو کجا هستی که با سکوت و بغض و گریه زاری فک میکنی شوهر بچه ننه و خونواده کنترلگرشو میتونی کنترل کنی

من چادری نیستم ولی حجابم خوبه ، مانتو بلند و گشاد ،و توی تمام رفتار و حرکاتم رعایت میکنمبعد مثلا خوا ...

دادخواست طلاق میخواستی بدی دادید ؟؟ تو یه تایپیکتون یادمه گفتید ؟؟؟

اگر از اول قول دادی ک باید سر حرفت بمونی

اگر صحبتی نشده و همینطوری شما رو دیدن سفت و سخت روی عقیده ات بمون

بغضم رو قورت دادم و کار کردم و.. این چیزا دخالت شون رو از بین نمییره

برای چیزایی ک حق ات هست باید از خودت دفاع کنی

من چادری نیستم ولی حجابم خوبه ، مانتو بلند و گشاد ،و توی تمام رفتار و حرکاتم رعایت میکنمبعد مثلا خوا ...

ریا کاری نیست

منم مثلا خونه مادربزرگم با چادر میرم.اشکالی نداره

ولی جایی باشم مادربزرگم باشه خودمم

اما اگ حکم میدن همه جا باید چادری باشی دیگه باید برخورد کنی

اگه به یه حرفشون گوش بدی پس فردا بقیه چیزهات رو هم می خوان تغییر بدن ، بزار تو همون مرحله چادری کردنت در جا بزنند.

بعد وقتی یکی اذیتت می کنه محبتت چند برابر می کنی داری بهش پاداش می دی که با من بدتر هم کنی من بیشتر به دست و پات می‌افتم!  یکم برای خودت ارزش قائل بشو.

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!