2777
2789

من قبلنا سوتین اسفنجی میزدم برای خوش فرمی این آقا پسرم هی نگاهای ریز میکرد

بعد اون من دیگه اسفنجی نپوشیدم ولی اینآقا بازم نگاه ریز میندازه

یسری نمیدونسم این م تو اون مهمونیه و اسفنجی پوشیدم

اوایلش اصلا نگاه ریزم نداشت چون من شالم جلو بود یجا حواسم نبود یکی از دستامو گرفته بودم و قشنگ مشخص شده بودو یهو دیدم اون آقا قشنگگگ زل زده اونم با لبخند 

طی مهمونی هم وقتی کنمو میخواستم بکشم جلو هی نگاه میکرد و کاملا رفتاراش عجیب بود و همه هم فهمیده بودن

تا حالا همچین موردی داشتین؟؟ چه رفتاری کردین باهاش؟

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
بهش تذکر بده! چندسالتونه؟

آخه اصلا حرف نمیزنیم 

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هیزه دیگه پوشیده تر لباس بپوش.

واا دیگه ازین پوشیده تر بپوشم😑

عیب نداره مشکل از اونه ظاهرا بهت نظر داره حالا نمیدونم مثبت یا منفی

مگه مثبتم میشه😂

ازدواجی نیست!؟

هست 

ولی از کجا معلوم ی همه نگاه نمیکنه

دور و بر منم همیچین ادم هیز و مریضی بود باش برخورد کردم و زدم تو دهنش، دیگه جرات نکرد

چطوری بهش گفتیننن