2777
2789
اما الان اینجوریه مثلا کسی که درس خونده و دکتر شده حقوق زیادی داره

کسی که مغازه تو بازار تهران داره سه برابر اون در میاره این یک نمونه بود فقط 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکس پولددار سده و پولشو نگه داشته علمشو داشته از نظر شما علم فقط زیستوو شیمیه؟

چ ربطی داره آقا جان من میگم دانشمند داریم فقیر از دانشمند بالاتر داریم ؟

تنها به چند صورت میشه بدون علم ثروت داشت یا بهت یک چیزی ارث میرسه یا با دوز و کلک و....

خیر من آدم میشناسم سوادش در حد خوندن نوشتن با ثروتش می‌تونه کارخونه بزنه 

خیر من آدم میشناسم سوادش در حد خوندن نوشتن با ثروتش می‌تونه کارخونه بزنه

خوب داداش 

بدون اما همون شخصی که میشناسی باباش سواد داشته یا نه 

یا بابا بزرگش 

حتما یک ارثی داشته یا یک پولی از یک جایی تا بتونه این کارا رو بکنه

چ ربطی داره آقا جان من میگم دانشمند داریم فقیر از دانشمند بالاتر داریم ؟

اون از اقتصاد سر در نمیاورده و علم اقتصاد نداشته برا پولدار شدن بایدعلم اقتصادی داشته باشی

بعدم اونی که فرش فروشی داشته از فرش سردرمیاورده اونی که کارخونه لبنیات داره از لبنیات سردرمیاورده اونی که پزشک شده درس خونده 

خوب داداش بدون اما همون شخصی که میشناسی باباش سواد داشته یا نه یا بابا بزرگش حتما یک ارثی داشته یا ی ...

ن ارث بهش رسید ن کسی کمکش کرد فقط ی کاریو 25 سال پیش شروع کرد خوب واسش گرفت 

فقط پوللللل 

ببخشید اسی جونم 

خانوما کد‌ تخفیف‌ اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید 😇🥺😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اون از اقتصاد سر در نمیاورده و علم اقتصاد نداشته برا پولدار شدن بایدعلم اقتصادی داشته باشیبعدم اونی ...

علم اقتصاد پیچیده تر از این حرفاس ، طرف رشته اش اقتصاد بوده فوق لیسانس گرفته بیکار مشکل از کجاس ؟

علم اقتصاد پیچیده تر از این حرفاس ، طرف رشته اش اقتصاد بوده فوق لیسانس گرفته بیکار مشکل از کجاس ؟

علم و کارو تلاش مستمر و اراده قوی من الان پزشکم بشینم توخونه یا مثلا به پزشک عمومی بسنده کنم عین نقل و نباتم پول خرج کنم معلومه پولدار نمیشم