2777
2789
اگ این دو درسش تخصصی باشع و در ارتباط با رشته اش باشع باید پاس بشع

بله دوتا درس تخصصی رو افتاده وگرنه عمومی ها رو همون خرداد با نمره بالا قبول شد حفظیاتش خوبه 

بنظرتون دیپلم این رشته رو گرفتن برای کسی که علاقه نداره سخته؟

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اها طول ۳ سال دبیرستان فقط یکبار میشه تک ماده زد پس بهتره فعلا امتحان بده ببینم چی میشه هدفش فقط یه ...

امتحان بده بهتره 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر چند سال چند تا درسو افتاده باشه نه نمیدن دیپلموچمد تا درسو افتاده؟ میتونه تک ماده بزنه

برای یازدهم میره 

دهم دو درس تخصصی رو افتاده

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
امتحان بده بهتره

مرسی عزیزم

برای یازدهم میره دهم دو درس تخصصی رو افتاده

بره امتحان بده خیلی بهتره 

تک ماده رو بزاره برای دوازدهم چون فقط یه بار میتونخ تک ماده کنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بره امتحان بده خیلی بهتره تک ماده رو بزاره برای دوازدهم چون فقط یه بار میتونخ تک ماده کنه

🙏🏻💚💚💚💚

بله دوتا درس تخصصی رو افتاده وگرنه عمومی ها رو همون خرداد با نمره بالا قبول شد حفظیاتش خوبه بنظرتون ...

اره حتما سخته

چرا رفت این رشته وقنی علاقه نداره

بله دوتا درس تخصصی رو افتاده وگرنه عمومی ها رو همون خرداد با نمره بالا قبول شد حفظیاتش خوبه بنظرتون ...

اره حتما سخته

چرا رفت این رشته وقنی علاقه نداره

من عزیزمتا کارشناسی خودم الانم مزون دارم

ممنون که جواب دادین 

رشته مقطع متوسطه دومتون طراحی و دوخت بود از کدوم شاخه فنی یا کار و دانش ؟

دانشگاه کجارفتین 

کنکور داره ؟

الان اگه برمی‌گشتید عقب بازم همین رشته رو انتخاب میکردین

خیلی رشته ی خوبیه من خوندم و الان یه خیاط ماهر م قصدم اینه اگه بشه مزون بزنم یا تولیدی لباس

رشته طراحی و دوخت فنی و حرفه ای یا کارودانش ؟

دانشگاه هم رفتین ؟

کنکور چی داره ؟

طراحی لباس کنکور از کدوم رشته منظورتون هست ؟

مثلا تو طراحی دوخت فنی حرفه ای خوندی میبینی دوست دازی طراحی لبلس بخونی دانشگاه رو امتحان نهاییو میدی بعد کنکور میدی میتونی بری طراحی لباس 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ممنون که جواب دادین رشته مقطع متوسطه دومتون طراحی و دوخت بود از کدوم شاخه فنی یا کار و دانش ؟دانشگاه ...

من از دبیرستان طراحی دوخت خوندم بعد از دیپلم با شرط معدل ثبتنام کردم دانشگاه روزانه سنندج قبول شدم دیگه همونجا درسمو خوندم شاخه کاردانش بودم تو مدرسه

آره عزیزم صددرصد خیلی عالیه

کردستان✌🏼🕊️
اگه کارو دانش باشه

کار و دانش کنکور داره عزیزم