2777
2789

دیشب دعوا کردیم بهش گفتم هیچکس نمیتونه اخلاقتو تحمل کنه برای همینه که همیشه تنهایی نه خانوادت نه همکاران نه دوستات با هر کس ارتباط میگیره بعد از مدتی میزاره میره 

بهش گفتم همه مثل من نیستن که اسیرت باشن و ازت دو تا بچه داشته باشن 

بهش گفتم حالم از بیرون رفتن باهاش بهم میخوره 

....

از دیشب رفته تو حالت سکوت و با هم حرف نمی‌زنیم 

از یه طرف میگم کاش جلو زبونمو گرفته بودم از یه طرف میگم خوب شد ‌که حرف دلمو بهش گفتم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

اگه اینا واقعیت باشه خوب شد گفتی اگه منطقی باشه الان داره به کارای بدش فکر میکنه اصلاح کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد ک حرف دلتو بهش گفتی ؟! ، مردا دل ندارن ک دلشو شکستی؟

حالا ی اتفاقی افتاده دعوا  کردین هر چقدر شدید باشه ن ایشون حق داره ی سری چیزا رو ب شما بگه ، ن شما حق داری اینجوری بهشون بگی

من نمی‌دونم این مرد حقش بود یا نبود 

با چیکارا کرده یا چقدر اذیتت کرده یا نکرده هیچی نمی‌دونم 

یا هرچیزی 

ولی  به عنوان یک مرد می‌دونم این مرد از درون نابود شده ! 

وقتی همسر آدم این حرفا رو به آدم بگه ، آدم متلاشی میشه 

و دیگه ام اون آدم سابق نمیشه 

ولی نقشش رو بازی می‌کنه 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

صدای شکسته شدن قلبش تا اینجا اومد 🟡

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من تو دعوا هرچی رسید ب ننه اقاش فوش ذادم کارم زشت بود ولی شد تجربع

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬