2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی ببرم کمکک

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 60 پست

کیک خونگی درست کن چند اسلایس ببر

سالاد هایی که شامل سبزی و جوانه و پروتئینن یا سالاد ماکارونی

سیب زمینی سرخ کرده 

نودل ببر میتونی موادشو جدا بزاری آبجوشم ببری تازه و گرم بخوری

آش سیر میکنه و خوشمزس

عدسی .لوبیا نخور مردمو شیمیایی نکنی🤣

پیراشکی ،سمبوسه،دونات مرغ

کیک مرغ ،پیتزا حتی سردشم خوشمزش

مینی پیتزا و اسنک

من سوپ و برنج خورشت شب موندع میبردم مدرسه بعد تو خجالت میکشی🤣

بعدم از حسودیشونه که تو هر روز ساندویچ میبری

مرسیی واقعا دارم لیست اماده میکنم😂✨

شیرموز خونگی هم میشه .

ولی زنگ اول خورده بشه .

این هله هوله زیاد نخور ، چاق کننده س .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مسخره میکردن؟دختر منم همیشع از سوپر مارکت میگیره ینی بدع؟

نه بد نیس من از بوفه سادویچ هر روز میگرفتم اصن نمیدونم سرچی مسخره میکردن

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

کیک بخر با شیر و ساندویج بستگی به تعداد زنگ ها داره مثلاً اگه چهار تا زنگ داری دوتا لقمه بگیر با دوتا کیک 

ولی به خاطر بچه ها چیزی نبر مدرسه بهشون بگو بت شما چه شما غذای خودتون رو کولت کنید من غذامو میخورم شما حرصشو می‌خورید ؟؟ 

من با یه کیک تاینی تا ساعت ۲ ضعف نمیکردم

ولی صبحانه شیره و ارده میخوردم، منو تا چند ساعت سیر نگه میداشت

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

چرا مسخره میکردن؟دختر منم همیشع از سوپر مارکت میگیره ینی بدع؟

ولی این ساندویچ های سرد طعم شون خوب نیست .

چطور طعمش رو دوست دارین؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2810