2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانه ای برای همه .

زندگینامه یه خانمی بود که مسن بود ولی اهل مطالعه .وتیه همه مادری میکرد ..اهل مشهد هم بودخونش یه خونه کرامت دار هستش  .عهد کرده بودم برم مشهد میرم خونشون .اتفاقا ذفتم خونشون ،خونشون شده حسینیه .قبرشم توی حرم امام رضا بود اونم رفتم

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
من "راهنمای دوست داشتنی بودن" رو خوندم😍

اووو من اونو دوست داشتم خیلی‌ 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
صبحانه در تیفانی هم خوندی؟من فیلمش رو خیلی دوست دارم، البته نمیشه گفت این کتاب آدریه😅

فیلمش رو دیدم 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

مثل نهنگ نفس تازه میکنم

خیلی خوبه خیلی.

داستان زنی که تو دوران مجردیش بسیار ازاد بوده اردو سفر و... ازدواج میکنه و یکهو حامله میشه و از تمام برنامه های زندگیش میمونه و دچار چگونگی میشه

تم مذهبی داره خییییلی خوبه خیلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....