2777
2789

رژ گلبهی

استارتر اشکالی نداره سوالمو بپرسم💕

بچه ها من کنکوریم ولی 

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅

با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم 

کم کم معتادش شدم و ارتباطم سال به سال با واقعیت قطع شد و من همش در حال رویابافی بودم 😔

کم کم تو رفتارم مشخص شد با ادمایی که تصور میکردم حرف میزدم

حالا خیلی بعد شده هزار تا تخیل تو در تو دارم وقتی هم نخوام ذهنم رویا میبافه 

یهو میبینم دارم با ادمای تخیلی حرف می زنم و میگم و میخندم و فحش میدم و نصیحت میکنم 😯

وقتی هم بیرون میام از رویا تا میام درس بخونم هی فک می کنم همون ادما دارن 😡

نگام میکنن و حواسشون به من هست

مدام سعی میکنم بهتر باشم از نظرشون 😥

بعد به خودم میگم اع راحت باش اینجا هیچکس نیست😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خط چشم 

اسی عزیزم میتونی تاپیک چهارمیم که عنوانش عکس دختره رو میزارم گزارش بزنی برام؟انشالا که خیر ببینی❤️

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
2805
رژ گلبهیاستارتر اشکالی نداره سوالمو بپرسم💕بچه ها من کنکوریم ولی وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اه ...

عزیزم با روانشناس صحبت کن رویا پردازی بیش از حد نم یه اختلال روانیه