2777
2789
عنوان

ازدواج مزخرف بیاین

268 بازدید | 17 پست

نامزد هستیم دو سال همو می خواستیم قبلا تا دعوامون میشد اصن اینجوری نمی‌شدم اما الان انگاری خسته شدم دل زده شدم هر دفعه دعوامون میشه حسم بهش کم میشه 

احساس می کنم دوسش ندارم اما وقتی نباشه دلم براش تنگ میشه ؟

شمام وقتی دعواتون میشه این حسو دارین یا فقط من اینجوریم

من اون اوایل اصلا حسم بهش کم نمیشد خیلی هم دوسش داشتم

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم‌چرا‌اکثر اینایی که اینجورین قبلا رفیق بودن باهم

من فکر می کنم دوران دوستی طولانی واقعا آدمو خسته می کنه فقط زیر ی سقف نیستین وگرنه ی نوع زندگیه ک خسته کننده تر از هر چیه

و ممکنه هر زمان تموم بشه :)

کلا این عادیه بین خانما

نگران نباش

منم که دوست نبودیم ولی تو دوران آشنایی ۴ ماهه خیلی به هم علاجذب و علاقه مند شدیم همین بودم 

یکی از دلایلی مهمی که حق طلاق به زن داده نشده همینه

با مشکلات دل زده میشه

منم اینجور بودم هی سرد میشدم با هردعوا تا بلخرع کامل سرد شدیم تموم شد ولی بعدش پشیمون شدم ولی اون دیگه نمیخوادم حاظرم برگردم گزشته و الکی دعوا نکنم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۷۴۸۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

منم اینجور بودم هی سرد میشدم با هردعوا تا بلخرع کامل سرد شدیم تموم شد ولی بعدش پشیمون شدم ولی اون دی ...

مام داره تموم میشه :)

🙂احساس می کنم رابطه مون دیگه ن اون علاقه داره با دعوا بحث ن من 

مام داره تموم میشه :)🙂احساس می کنم رابطه مون دیگه ن اون علاقه داره با دعوا بحث ن من

به نظرم پشیمون میشید قدر لحظه هاتونو بدونید قبل از اینکه حرمت ها شکسته بشه و برایی هم تموم بشید 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۷۴۸۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

به نظرم پشیمون میشید قدر لحظه هاتونو بدونید قبل از اینکه حرمت ها شکسته بشه و برایی هم تموم بشید

واقعا دیگه خسته شدم چقدر حسرت ب دلم مونده تو رابطه مون یعنی ی بار نشد پشتم باشه فقط میگه دوستدارم دوستدارم آخه یکی نیست بگه بخش دوستدارم ک بگی چ فایده وقتی عملی نباشه وقتی کارات اشتباه باشه 

بخدا نمی‌دونم چیکار کنم میترسم بعدا حسرت بشه برام ،😭

مام اینقد بحثمون شد ....... تا اون تمومش کرد الان مثل سگ پشیمونم کاش بحثنمیکردم کاش میمردم و نبودنش و نمیدیدم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

نزار حسرتش تا آخر عمر ب دلت بمونه اشتباه منو نکن ناراحتی تو هر رابطه ای هس

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺