2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم میترسه کسیو معرفی کنه

تو هررررر زندگی سختی و بگو مگو هست ،تا شوهره یه  نگاه بد به زنش کرد زنه نفرین زمین آسمون میکنه واس کسی که اونو معرفی کرده 

خب هر کسی باشه میترسه معرف باشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ادم میترسه کسیو معرفی کنهتو هررررر زندگی سختی و بگو مگو هست ،تا شوهره یه نگاه بد به زنش کرد زنه نفر ...

آره کاسه کوزه سره اون معرف می‌شکنه اونو نفرین میکنن

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔
بکو مکو ازول از قدیم تا الان هست

قبلا خیلی ممنون میشدن از معرف حتی اگه مشکلی هم بود میگفتن تو هر زندگی هست 

ولی الان با کوچکترین مشکلی یجوری معرف رو به باد فحش و نفرین میگیرن هر کی میبینه و میشنوه پشت دستشو داغ میکنه،معرف نباشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
قبلا خیلی ممنون میشدن از معرف حتی اگه مشکلی هم بود میگفتن تو هر زندگی هست ولی الان با کوچکترین مشکلی ...

معرف باید بکه باشه من فلان دختر نشون می دم ولی خصویات اخلاقی و خانواده شو من نمی دونم خودتون تحقیق کنید و پرسو از اول همین طور بوده الان متاسفانه هرکی به فکر زندگی خودشه حسادت تو فامیل همسایه زیاد شده در هر زمینه زندگی