2777
2789
عنوان

عروسی رفتم که عروس ازم کوچکتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 87191 بازدید | 770 پست
غصه نخور نوبت شما هم میشه.به شرطی که زیاد سخت گیری نکنی.

عزیزم ازدواج مفت نیست که حرف یه عمره بزار سخت گیری کنه تا ددم مناسب خودشو انتخاب کنه وگرنه قحط الرجال نیست به خدا بخواد تا ۱ ماه اینده خم میتونه شوهر کنه!

ازدواج خوبه ولی با ادم مناسب نه هر کسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اسی شغلت چیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

درکت میکنم 

همه همینن

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️