2777
2789
عنوان

درک مرد ها وهمسرهاتون از موقع پریودی چه قدره 🧕آیا مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 99 پست
آهن کوب و میگی احتمالا

ی خانم میانسال بود

مقنعه فهوه ای میپوشید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس دارم وزارت بهداشت قبول شم. پلن اصلیم مهاجرت واسه ارشده به ایتالیا ولی اگر ی درصدم نشد تا اخر عمر ...

بهنرین کار و میکنی عزیزمممم

منم تصمیمم همینه😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ی خانم میانسال بودمقنعه فهوه ای میپوشید

اها🥲

من ترم اول 12واحد ترم دوم بیستا الان 19 تا دارم 7 ترمه تموم میشه این کوفتی؟ 😐😂ی ترمم کمتر ریخت انگلای کلاسمونو ببینم ی ترمه

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
نگران میشه سعی میکنه اذیتم نکنه 🤣🤌🏻خوراکی میخرهاصولا تو اون ایام جیگرکی میریمدر کل. من لوس نیستم ...

نوشتی جیگرکی میخریم اشتباهی، 

از خنده پاره شدم الان چنتا جیگری دارید؟ 🤣😑😶

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهنرین کار و میکنی عزیزمممممنم تصمیمم همینه😍

چه عالی

بیا با هم آزمایشگاه بزنیم جفتمونم ک تهرانیم😍😂

شرایطش چجوریاس مثلا اینجوری نیست ک بگن ی دکتر هم باید شریک باشه پروانه طبابت بذاره و اینا؟ 

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

فعلا که دوساله پریود نیستم یادم نمیاد چیزی 

اونم دیگه یادش رفته فکر نکنم پریودشم بتونه کاری کنه تا یادبگیره بعد از چندوقت 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
واقعا واقعا درکم میکنه حتی دوران pms هم حواسش هست ، کلا تاریخ پریودم رو داره خیلی شبا شده که از درد ...

حفظ کنه خدا ماشاالله 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نوشتی جیگرکی میخریم اشتباهی، از خنده پاره شدم الان چنتا جیگری دارید؟ 🤣😑😶

اوایل دو سال اول خیلی 

بعدش هیچی 

اصلا نمی‌دونم چرا آنقدر بی احساس شد 

اوایل برام کتاب میخوند خوراکی می‌خرید می‌فرستاد 

الان اصلا نه می‌دونه نه هیچی 

صرفا زنگ بزنه میخندونه تم همین 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️