2777
2789
ازطریق کاربریش اطلاعاتی که زمان ثبت نام وارد کرده رو در میارن و با آی پی منطقه جغرافیایی که الان هس ...

اگه راهی پیدا نکردم حتما اینکارو میکنم

اما بنظر شما بعدش اطلاعاتشو بهم میدن؟ 

باز آواره خیابون ها نشه😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه راهی پیدا نکردم حتما اینکارو میکنماما بنظر شما بعدش اطلاعاتشو بهم میدن؟ باز آواره خیابون ها نشه� ...

به شما نمیدونم اما نهایت یه جایی براش پیدا میکنن دیگه .اطلاعاتشو شما میخوای چکار؟

لایک نکنید .توروخدا 
این دختر خانم بی پناههاسیر یه گرگ وحشی شده

چطور شما از کجا میدونید؟

به نظرتون میتونیم کمکش کنیم؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

درقسمت تماس با ما که پایین صفحست صحبت کن اما بعید میدونم بهشون مربوط باشه

باشه حتما اما مرد هستم فکر نکنم قبول کنن

اصلا اطلاعاتشو بهم ندن خودشون در راه رضای خدا پیگیر بشن

چطور شما از کجا میدونید؟به نظرتون میتونیم کمکش کنیم؟

لطفا تاپیک هاشو بخونید وهرکار ی که ازتون بر میاد براش انجام بدید مخصوصا اگر همشهری هستید باهاش گناه داره .چند بار درخواست کمک کرده یکی به دادش برسه 

لایک نکنید .توروخدا 
نمیخوام از چاله بیوفته تو چاهکاش یجا بره که سرپناه مناسب باشه بدون حضور هیچ مردی

کاش یه ازدواج درست ودرمون میکرد تاهمیشه خانم خونه خودش بود نه تنها و بی کس

لایک نکنید .توروخدا 
لطفا تاپیک هاشو بخونید وهرکار ی که ازتون بر میاد براش انجام بدید مخصوصا اگر همشهری هستید باهاش گناه ...

حتما من هرکاری از دستم بر بیاد براشون انجام میدم

احتمالا بتونیم به فتا گزارش بدیم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹