2777
2789

دختر قشنگم من جای مادرت

میخوام یه نصیحتی کنم

نگو من کثیفم . آدم کثیف نمیاد جار بزنه. تو سکوت کارشو میکنه

یجا گفتی دختر قوی ای هسی 

پس قوی باش

از تجربه ام بهت بگم

انسان یه اشتباهو همش تکرار کنه اون کار براش عادی میشه

اوایل عذاب وجدان میگیره  اما بعدش نه میشه مثل کارای روزمره

اما نمیدونه انسانیتش یواش یواش داره میره

پس یه لحظه هم انجامش نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منتظرم ببینم خبری ازش میشه یا نه 💔😔 ولی هیچ تاپیک نزده شما خبر ندارید ؟ تو خصوصی باهاش حرف نمی ...

نه هیچ خبری ندارم

فقط چند ساله تاپیک هاشو میخونم و مشخصه دروغ نمیگه

معلومه تو شرایط بدی گیر کرده،  خیلی بد 

نمیدونم چطور میتونم بهش کمک کنم

کاش کسی ازش خبری داشت

یه دختر بچه تنها میون این همه گرگ وحشی

نمیدونم چطور یه تاپیک بزنم ببینم کسی از این دختر خانم خبری داره یا نه

خودشم که پیامی نمیذاره تا بدونیم تو چه وضعیتیه

نه هیچ خبری ندارمفقط چند ساله تاپیک هاشو میخونم و مشخصه دروغ نمیگهمعلومه تو شرایط بدی گیر کرده، خیل ...

آره دقیقا منم چند ساله می‌شناسمش از همون موقع که خونه باباش بود و اون همه اتفاق افتاد تا الان 

چرا نمیاد ، البته دیر به دیر میاد ولی کاش بشه ازش شماره تلفنی چیزی می‌گرفتیم داشته باشیم تا حداقل خبر داشته باشیم 

آقای هاتف منم شما رو دیدم تو تاپیک هاش که باهاش حرف میزدی بهش دلگرمی می‌دادی 

دلم میخواد به این دختر کمکی بشه من که خودم کاری از دستم بر نمیاد همسن و سال خودش هستم و در حال درجا زدن و مقابله با سختی ها و چالش های زندگی 

آره دقیقا منم چند ساله می‌شناسمش از همون موقع که خونه باباش بود و اون همه اتفاق افتاد تا الان چرا نم ...

من هر جور بخواین بهش کمک میکنم

مالی یا هر حمایتی البته در حد توانم

فقط لطفا اگه دیر هم جواب داد باهاش ارتباط بگیرین

شاید چون من مرد هستم ازم بترسه چون مطمئنا یه دختر تنها تو جامعه چهره بدی از مردها میبینه و همه جوره اذیت میشه

هم روحی هم جسمی😔خدا لعنت کنه اینجور مردهارو که به خانم ها بچشم ابزار نگاه میکنن و حتی به دختر بچه هم رحم نمیکنن

این دختر خانوادش حمایتش نکردن

من خودم دختر دارم موندم چطور خانوادش طردش کردن

خیلی خواستم کمکش کنم اما مشخصه از منم میترسه

لطفا اومدن تو سایت چه شما چه خانم های دیگه خواهرانه یا مادرانه کمکش کنین و باهاش ارتباط بگیرین

یعنی یه نفر نتونست پناهش بده که اسیر دست این مرد های عوضی شده😔

شاید هر روز اونم چند بار به این صفحه سر میزنم تا ببینم خبری ازش شده یا نه

لطفا ایندفعه اومد نذارین بگه تو شرایط بدیم و باز بره تا چند ماه دیگه

حتما راضیش کنین که از شما یا من کمک بگیره

من هر جور بخواین بهش کمک میکنممالی یا هر حمایتی البته در حد توانمفقط لطفا اگه دیر هم جواب داد باهاش ...

مرسی ازتون ، آره حق داره بترسه 💔😔 ما که این بلاها سرمون نیومده به مرد ها اعتماد نداریم ( چون از بس دیدیم و شنیدم از این سو استفاده مردا و از این کارشون دیگه آدم چشمش می‌ترسه ) چه برسه این دختر که زندگیش ایطور داغون شد 💔💔😔 

منم نگرانشونم و دلم عمیقا میخواد حالش خوب باشه و نجات پیدا کنه 😭😭😭 فکر کنم همسن منه ۲۰ یا ۲۱ سالش هست خدا لعنت کنه خانوادشو که باعث این اتفاق ها شدن و بیرونش هم کردن و هیچ حمایتی ازش نکردن 

بهش درخواست دوستی دادم امیدوارم هر موقع آنلاین شد قبول کنه و حتما خبرش بهتون میدم البته اگه تعلیق و چیزی نشیم هم من هم شما و هم این دختر 💔💔 

من هر جور بخواین بهش کمک میکنممالی یا هر حمایتی البته در حد توانمفقط لطفا اگه دیر هم جواب داد باهاش ...

واقعا شما که گفتید هر روز سر میزنید دلم گرفت 💔 بالاخره میدونم مرد های خوب هم هستن واقعا ، این دختر گیر کثافت ها افتاده 😭😭😭 

نگرانشم نکنه به راه های خیلی بدی کشیده شده باشه خیلی دختر خوبی هست خیلییییی پاک و مهربونه ولی کاری از دستش برنمیاد ، یه دختر جووون و کم سن بدون هیچ حمایت و پول و سرپناهی 💔💔

مرسی ازتون ، آره حق داره بترسه 💔😔 ما که این بلاها سرمون نیومده به مرد ها اعتماد نداریم ( چون از بس ...

واقعا حق دارین که به مردها اعتماد نکنین جامعه خیلی بد شده

مقصر پدر این دختر خانمه که مسئولیت حفظ خانواده رو داره 

مدیرای سایت جای تعلیق ما شماره این دختر خانم رو دارن

پیگیر حالشون بشن

انجام کار خیر واجبه