2777
2789
عنوان

از کدوم قوم و شهر هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 112 پست
یعنی عاشقققق اهنگ های فولکور و محلی قدیمی ترکی هستم شعر حیدر بابا استاد شهریار😍😍😍

اره اهنگ حیدر بابا🥺 من نمیتونم بهش گوش بدم قلبم خفه میشه مخصوصا با صدای چنگیز حبیبیان.

❤️

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک 

اورییم بندی (بند دلم)

قارا گیله( در تعریف دختر استفاده میشه به معنی چشم مشکی)

قادوا آلیم( دورت بگردم ک البته ترجمه مضمونی کردم و الا نمیشه ترجمه کرد)

مایماخ( گیج و اسکل و خنگ ،)

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گشت کسم : همه کسم چویلم: چشامهناسم: نفسم

هناسم خیلی قشنگه

اسم دختر هناس

کورد نیستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر کن خواهرم چند تا اصطلاح پر کاربرد بگو🥲😂

بزارشعر بگم 😂

یر یوواسیز قوشا دونسم
گوزدن آخان یاشا دونسم
انتظاردان داشا دونسم
یاددان چیخاتمارام سنی
یعنی ،اگر به پرنده‌ای بدون جا و مکان تبدیل شوم
به اشکی که از چشم جاری می‌شود تبدیل شوم
از انتظار به سنگ تبدیل شوم
تو را فراموش نمی‌کنم🫀

اما نهان برای تو پر میزند دلم...!

2810