2777
2789

مادرم خونه نیست بهم زنگ زد گفت مرغ و گوشت ها که داخل فریزر هست رو بزار یخچال.منم دیدم چون زیادن و وقت زیاد تلف میشه و در یخچال زیاد باز میمونه یخچال رو از برق کشیدم بعد از اینکه کارم تموم شد یخچال رو به برق زدم چراغ های یخچال روشن شد ولی موتورش روشن نشد چند بار از برق در اوردم دوباره زدم ولی بازم روشن نشد الان دوساعت گذشته ولی بازم روشن نشده دمای یخچال ۹ هست و زیاد سرد نیست یخچال مون هم سامسونگ هست که برای ۱۲ سال پیشه.مامانم میکشه منو بدبخت شدم تروخدا ی راهکار بدین 

بزن برق ولش کن نامحسوس خودت بزن اون راه اگر چیزی شد گردن تو نباشه مطمعن باش چیزی هم نیست فک کن برق رفته یود یخچال ک نباید خراب بشه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس دارم مادرم روی وسایل برقی حساسه بفهمه من اینکارو کردم بیچاره میشم

ما که بهش نمیگیم خودتم نگو خب

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

استرس دارم مادرم روی وسایل برقی حساسه بفهمه من اینکارو کردم بیچاره میشم

اولش تا موتور گرم شه کار کنه طول میکشه شاید موتورش بی صداست اخه یخچال یه مدت کار میکنه موتورس یه مدت استراحتشه 

اصلا به رو خودت نیار هرچی شد

نترس چیزی نمیشه اینقدر برق میره و میاد یخچالا سالم موند اینکه دیگه عمدی بود ببین محافظش دکمه اس زده است یا نه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اولش تا موتور گرم شه کار کنه طول میکشه شاید موتورش بی صداست اخه یخچال یه مدت کار میکنه موتورس یه مدت ...

معمولا اگه موتورش روشن شه اول یه استارت میخوره که صداش مشخص میشه وقتی میزنم برق فقط یه صدای تیک میده 

2810