2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 918 پست
منم امشب یه برنامه یا سریال میبینم امروز منم رکوردمو میشکنم یکم هم ورزش میکنم هوازی توی خونه لاو یو

عاااالی

وای من خیلی اذیت میشم از تو موبایل تست بزنم🫤

حس میکنم قشنگگگ باید روی برگه باشه تا تمرکز کنم 

باید برم پرینت بگیرم😗

امروووووز بترکونیمممممممممممممم

من ۱۶۰ روز وقت دارم

تو ۱۶۱ روز یه سوال یه روز مونده به کنکور روچیکار میکنی؟

من امروز نمیتونم ورزش کنم ولی صبح حتما میدوام حس میکنم دارم چاق میشم🥲💀

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

عاااالیوای من خیلی اذیت میشم از تو موبایل تست بزنم🫤حس میکنم قشنگگگ باید روی برگه باشه تا تمرکز کنم ...

من روز قبل از کنکور واسه تو دعا میکنم  چون سر جلسه ای یه دور هم زیست میخونم کل کتابارو سر کنکور امسال هر چی خونده بودم روز قبل اومد  و یادم بود

منم پرینت میگیرم اصلا نمیتونم از رو گوشی.. پرینت میگیرم بعد تحلیل میکنم و غلطام رو مینویسم و ااونا که جالبه با قیچی میبرم میچسبونم تو یه دفتر که واسه جمع یندی اون سوال سخت خوشگلا رو یه جا داشته باشم  سخت و خوشگل...یعنی دارم مثبت به کنکور نگاه میکنم دارم دیدگاهم رو تغییر میدم ولی گفتن سخت و خوشگل از دید یه غیر کنکوری حال بهم زنه  

منم دارم چاق میشم اما چاره چیه فعلا هیکل واسم‌مهم نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امشب یه برنامه یا سریال میبینم امروز منم رکوردمو میشکنم یکم هم ورزش میکنم هوازی توی خونه لاو یو

وای هانیییی نگاه کن لباسش چه خفنننننننههههه

از اینا که رو لباس امپراطوراست رو کت شلوار وااااااو چه باحااااال😂😭

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

من روز قبل از کنکور واسه تو دعا میکنم چون سر جلسه ای یه دور هم زیست میخونم کل کتابارو سر کنکور امسا ...

قربون تو برم من🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💖

اصلا حرف زدن با تو انگیزمو ده هاااااا برابر میکنه😭🥲🩷

خیلی ایده ی خوبیهههههههههه

صبح میرم پرینت میگیرم اصلا نمیشه از رو گوشی تست

زد

وای هانیییی نگاه کن لباسش چه خفنننننننهههههاز اینا که رو لباس امپراطوراست رو کت شلوار وااااااو چه با ...

واااااااااااو آره امپراطور دنیای مدرن چه ایده خفنی داشته طراحش ...حقیقتا مینهو کاریزماتیکه همه چیم بهش میاد...کولد کاریزماتیک و جذابه

واااااااااااو آره امپراطور دنیای مدرن چه ایده خفنی داشته طراحش ...حقیقتا مینهو کاریزماتیکه همه چیم ب ...

وای البوم جدید اسکیز قرارهههه بترکونههههه 

عکساش وایب نو ایزی میدن

بیا خوب بخوووونیم تا اونموقع به کامبک برسیم بدون عذاب وجدان ببینیم 

من تایمم از دو شروع میشه 

تست های فعل مناسب جمله رو میزنم 

تو چیکاره ای

قربون تو برم من🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲💖اصلا حرف زدن با تو انگیزمو ده هاااااا برابر میکنه😭🥲🩷خیلی ...

تصمیم گرفتم بری دانشگاه تهران منم امیدم به یه رتبه خوبه من واسه دانشگاه تهران رتبه زیر ۲۰ باید بشم ولی خب شهید بهشتی ایران یا شهر خودمونم هست یکی ازینا...باید برسیم بهش با همه قواااااا میریم جلو

پرینت بگیر و آزمونا رو خیلیییی با دقت بزن و تحلیل کن آفرین چاگی

وای البوم جدید اسکیز قرارهههه بترکونههههه عکساش وایب نو ایزی میدنبیا خوب بخوووونیم تا اونموقع به کام ...

آره یجور بخونیم که وقت کنیم آلبوم رو ۱۰ دور دوره کنیم  

منم برم‌نهار

بدوووو بی بی بخوووون شب گزارش بده

بوسسسس

تصمیم گرفتم بری دانشگاه تهران منم امیدم به یه رتبه خوبه من واسه دانشگاه تهران رتبه زیر ۲۰ باید بشم و ...

🥲🥲🥲💖💖🩷💖🩷

منم ته امیدم دیگه زبان چینی اصفهانه 

ولی خبلی حیفم میاد از ژاپنی بگذرم

یه جوری باید بخونیم پشیمونی ای نداشته باشیم

آره یجور بخونیم که وقت کنیم آلبوم رو ۱۰ دور دوره کنیم منم برم‌نهاربدوووو بی بی بخوووون شب گزارش بده ...

بووووووووووص بهت 

منم برم دیگه دو شد تقریبااااا💖💖💖💖💖

🥲🥲🥲💖💖🩷💖🩷منم ته امیدم دیگه زبان چینی اصفهانه ولی خبلی حیفم میاد از ژاپنی بگذرمیه جوری باید بخ ...

میشه

ما پشیمون نمیشیم

فعلا هانی  

یه نکته باحالی که هیچوقت بهش دقت نمیکردم

وقتی it is time میاریم بعدش باید ساختار گذشته بیاد هر چند که زمان حاله ولی چون از وقتش داره میگذره گذشته میاد

مثلا میگم it is time you went وقتشه که تو بری😀

دیگه عمراااااا تست مربوط به اینو اشتباه بزنم🫤🫤

میشهما پشیمون نمیشیمفعلا هانی

واااااااای هانی کامبک nowadays عالیههههه 😭😭

خیلیییی قفلیه خیییللللییییی اسمش lets get it 

خیلیییییی اهنگش خفنهههه 

اینا از اون گروهان که خوشحالم از روز دبیوشون استنشون میکنم اهنگاشون قشنگ ادمو هایپ میکنه

میشهما پشیمون نمیشیمفعلا هانی

عا راستییی اسون ترین دنس اسکیز چیک چیک بومه😂😂یادم رفته بود کلا

یه نکته باحالی که هیچوقت بهش دقت نمیکردموقتی it is time میاریم بعدش باید ساختار گذشته بیاد هر چند که ...

اینو منم نمیدونستم فکر میکردم go باید باشه

خوبه اونا که اینجوری اشتباه داری بیا بگو تثبیت بشه