میدونی چیه دقیقااااا جوپ ادم بدی نیست
همه ی کمپانی ها مشکل دارن اینم یکیشون هیچکدوم نه وای جی نه هایب اس ام هیچکدوم بهترین نیستن خیلی جاها هم اعصاب خورد کنن
ولی اینقدر گارد راجب جوپ رو متوجه نمیشم
دقت کردی چه ادم با جنبه ایه این همههههه مسخرش میکنن هیچی نمیگه تازه خودشم میخنده😂😂😂
تنها ایراد جوپ اینه که اونقدر که باید پشت ارتیستش نیست
مثل کمپانی های دیگه یعنی سر هیونجین من پنیک کرده بودم فکر کردم دیگه تموم شد فکر کردم دیگه هیون نداریم گفتم مثل جی پارک میشه و خداحافظ فور اور ولی کارش تا حدودی عاقلانه بود
خیلیا به خاطر برنامه دبیو اسکیز هیت میدن به خاطر حذف کردن لینو و فلیکس ولی
اقا من این برنامه رو دو بار دیدم یه بار اونموقع که میخواستم استی شم یه بارم همین سه چهار ماه پیش
بار اول منم اینجوری بودم که جوپ خیلی اشغاله ولی
این حقیقته خب کره ای فلیکس واقعا خوب نبود بعد از این که خودم شروع کردم کره ای یاد گرفتن فهمیدم چرا اینکارو کرد نمیشه دبیو داد به راحتی یا لینو تو بحث رپ ضعیف بود
اگه با اون شرایط دبیو میکردن خودشون اسیب میدیدن ولی بعداز حذف دوباره اوردنشون خیلی بهترشدننننن خیلییییییی بهتر شدن
اتفاقا به نظرم به شدت ادم خوبیه که فرصت دوباره داده
از حق نگذریم اهنگ های خوبی مینویسه یه دلیلی داره که اینقدر گروه های خوبی پرورش داده اولین آسیاییی که اهنگش وارد بیلبورد شد جی وای پی بود فکر کنم بادی یا تل می واندرگرلز بود یادم نیست
ولی خیلی تاثیر خفنی رو این صنعت گذاشته
یکی از دلایلی دیگه هم که به نظرم خوبه اسکیز اونقدر توی بحث کانسپت محدود نیستن اهنگهای خودشون روضبط میکنن استایل خودشون رو دارن بازم محدود هستنا نسبت به کمپانی های دیگه میگم