2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 919 پست
اگه اعصابت به هم میریزه که چی بگم هعی ولی خفن بود ادمو گیج مینه بعد همه چی دستت میاد خیلی جالب بود ب ...

اگه جالب باشه میبینمش تا نتایج تمرکز درس ندارم این چند روز یعنی میشه پزشکی پردیس یا دارو برسونم راحتتتت شم؟؟؟؟

اینم دیدم اتفاقا تو سریال جدیدا بزار اول قورباغه رو ببینم پس..کوموپداااا

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
راستی چاگیااا گات سون رو میشناسی؟ چه بلایی سرشون اومده؟

وای گاتسون عاشقشونم خیلی خوبن😂😭

چیزیشون نشده چطور مگه؟😂منظورت کلا عه

گاتسون ۲۰۱۴ دبیو کردن تا ۲۰۲۱ تو کمپانی JYP بودن ولی دیگه قراردادشونو با جوپ تمدید نمیکنن از کمپانی میان بیرون ولی گروه برا خودشونه دیسبند نشدن دیگه تا ۲۰۲۲ اینا اوکیه اوکی شد اسم خودشون رو درواقع خریدن تمام حق کپی رایت اسم گروه اسم فندوم اهنگ ها همه ی حق و حقوق مال خود اعضاست الان پروموتشونم زیر نظر  Warner music koreaعه

لوگوشونم عوض کردن اتفاقا همین یکی دو ماه پیشم تمدید کردن حق و حقوقشون منظورم نماد بازرگانیشون به عنوان یه گروهه تا سال ۲۰۳۴ ده سال دیگه هم گاتسون داریم کیلیلیلیلی😂😂😂😂اخرین البومی که تا الان دادن فکر کنم فکر کنم ۲۰۲۲ بود دیگه بعد از اونم سولو و اینا کار کردن اعضا 

دو سه ماه پیش هم بم بم یه البوم داد ترکوند یعنیا عالی بود

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه جالب باشه میبینمش تا نتایج تمرکز درس ندارم این چند روز یعنی میشه پزشکی پردیس یا دارو برسونم راحت ...

😭😂عسیسمیییی

من دارم برای بار صد هزارم اکسو نکست دور میبینم چه قدر سمههههههه🗿🗿🗿😭😭😭😂😂😂😂😂ولی دوسش دارم

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اگه جالب باشه میبینمش تا نتایج تمرکز درس ندارم این چند روز یعنی میشه پزشکی پردیس یا دارو برسونم راحت ...

وای اینو 😂😂😂همیشه دوست داشتم ترکیب چانگبین و ما دونگ سوک رو گنگگ😭😂😂😂

وای گاتسون عاشقشونم خیلی خوبن😂😭چیزیشون نشده چطور مگه؟😂منظورت کلا عهگاتسون ۲۰۱۴ دبیو کردن تا ۲۰۲۱ ...

تنکس بی بی....یعنی دوست دارم دوباره در قالب گروه کامبک داشته باشن..پس از دست جوپ نجات پیدا کردن؟؟؟؟  

نمیدونم چرا این بشر اینقدر یونیکه جوپ رو میگم علی رغم این همه هیت و دیس که دریافت میکنه ازش بدم نمیاد بنظرم ازون آدماس که حداقل زندگی چندین نفرو نجات داده ...امیدوارم آدم خوبی باشه  

😭😂عسیسمییییمن دارم برای بار صد هزارم اکسو نکست دور میبینم چه قدر سمههههههه🗿🗿🗿😭😭😭😂😂😂😂😂ول ...

منم قبلا دیدمش    دختره چه شانسی داره  

وای اینو 😂😂😂همیشه دوست داشتم ترکیب چانگبین و ما دونگ سوک رو گنگگ😭😂😂😂

وایییی.....این دو تا ....بنظر توام یذره شبیه هستن؟؟؟؟ بخصوص از وقتی چانگبین رفته تو خط فیتنس؟؟؟؟ منو ببخش چانگبین  ولی کلا آجوشی خیلی خفنه 

تنکس بی بی....یعنی دوست دارم دوباره در قالب گروه کامبک داشته باشن..پس از دست جوپ نجات پیدا کردن؟؟؟؟ ...

میدونی چیه دقیقااااا جوپ ادم بدی نیست 

همه ی کمپانی ها مشکل دارن اینم یکیشون هیچکدوم نه وای جی نه هایب اس ام هیچکدوم بهترین نیستن خیلی جاها هم اعصاب خورد کنن

ولی اینقدر گارد راجب جوپ رو متوجه نمیشم

دقت کردی چه ادم با جنبه ایه این همههههه مسخرش میکنن هیچی نمیگه تازه خودشم میخنده😂😂😂

تنها ایراد جوپ اینه که اونقدر که باید پشت ارتیستش نیست 

مثل کمپانی های دیگه یعنی سر هیونجین من پنیک کرده بودم فکر کردم دیگه تموم شد فکر کردم دیگه هیون نداریم گفتم مثل جی پارک میشه و خداحافظ فور اور ولی کارش تا حدودی عاقلانه بود 

خیلیا به خاطر برنامه دبیو اسکیز هیت میدن به خاطر حذف کردن لینو و فلیکس ولی

اقا من این برنامه رو دو بار دیدم یه بار اونموقع که میخواستم استی شم یه بارم همین سه چهار ماه پیش

بار اول منم اینجوری بودم که جوپ خیلی اشغاله ولی 

این حقیقته خب کره ای فلیکس واقعا خوب  نبود بعد از این که خودم شروع کردم کره ای یاد گرفتن فهمیدم چرا اینکارو کرد نمیشه دبیو داد به راحتی یا لینو تو بحث رپ ضعیف بود 

اگه با اون شرایط دبیو میکردن خودشون اسیب میدیدن ولی بعداز حذف دوباره اوردنشون خیلی بهترشدننننن خیلییییییی بهتر شدن 

اتفاقا به نظرم به شدت ادم خوبیه که فرصت دوباره داده

از حق نگذریم اهنگ های خوبی مینویسه یه دلیلی داره که اینقدر گروه های خوبی پرورش داده اولین آسیاییی که اهنگش وارد بیلبورد شد جی وای پی بود فکر کنم بادی یا تل می واندرگرلز بود یادم نیست 

ولی خیلی تاثیر خفنی رو این صنعت گذاشته 

یکی از دلایلی دیگه هم که به نظرم خوبه اسکیز اونقدر توی بحث کانسپت محدود نیستن اهنگهای خودشون روضبط میکنن استایل خودشون رو دارن بازم محدود هستنا نسبت به کمپانی های دیگه میگم

وایییی.....این دو تا ....بنظر توام یذره شبیه هستن؟؟؟؟ بخصوص از وقتی چانگبین رفته تو خط فیتنس؟؟؟؟ منو ...

😂😂😭😭اره چانگبین الان مث ما دونگ سوک بدنساز حرفه ایه دیگه وایب همو میدن 

حقیقتا چانگبین از رول مدل های ورزشی منه لعنتی چطوری این بدنو ساختی😭😭اخه خدایی تو سال های ۲۰۱۷ ۲۰۱۸ ببینش 

واقعا اراده اهنین اینان😂😭😭😭😂

تنکس بی بی....یعنی دوست دارم دوباره در قالب گروه کامبک داشته باشن..پس از دست جوپ نجات پیدا کردن؟؟؟؟ ...

من و دوستم در حال تحلیل کریر موفق و چندین ساله JYP تو نی نی سایت وادعای این که اگه کمپانی دست ما بود بهتر بود (فوق دیپلمم نداریم)🗿🗿😭😂😂😂😂😂😂😂

میدونی چیه دقیقااااا جوپ ادم بدی نیست همه ی کمپانی ها مشکل دارن اینم یکیشون هیچکدوم نه وای جی نه های ...

آره دیدم خیلی مسخره اش میکنن من فکر کنم یجور استراتژیه که تو بازار بمونه 

استری کیدز که خدای ادا درآوردنشه تازه ازشون پرسیدن چیک چیک بوم رو واسه کی نوشتین سونگمین گفت واسه جوپ 

دیگه اجراش با جی انهایپن که خدا بود یعنی خنده ام نمیگرفت شوک شدم 

لباساشم همینطور فکر کنم واسه اینه که وایرال بشه الانم حسابی ریچ شده 

منم قبول دارم تاثیر خیلی زیادی رو کیپاپ داشته من که ازش بدم نمیاد  باوجودیکه نچسبه  

سونگمین استری کیدز باباش قاضی یا دادستانه.....گذاشته بره دنبال رویاهاش خونشونم گانگامه  

من و دوستم در حال تحلیل کریر موفق و چندین ساله JYP تو نی نی سایت وادعای این که اگه کمپانی دست ما بود ...

فوق دیپلم هیچی اونم جوپ نداره  ۱ میلیونیم جوپ پول نداریمممم  و کلی ایده برای بهینه سازی صنعت کیپاپ داریم که از پلتفورم نی نی سایت به دنیا ارائه میشه  نمیدونم‌چرا ولی نتیجه ای در بر نداره  نه برای ما نه صنعت کیپاپ  

😂😂😭😭اره چانگبین الان مث ما دونگ سوک بدنساز حرفه ایه دیگه وایب همو میدن حقیقتا چانگبین از رول مدل ...

چانگبین خیلییییی فرق کرده با اوایل دبیوش...از زمین تا آسمونه فرقش

من و دوستم در حال تحلیل کریر موفق و چندین ساله JYP تو نی نی سایت وادعای این که اگه کمپانی دست ما بود ...

واااای مردم از خنده این خیلی خوب بود  دلم واسه ایده هام سوخت  

آره دیدم خیلی مسخره اش میکنن من فکر کنم یجور استراتژیه که تو بازار بمونه استری کیدز که خدای ادا درآو ...

اره دیگه بابا یه سری از هیت ها و کارها برای ترند شدن استفاده میشن تو صنعت سرگرمی کلا مدیا پلیه

😂😂😂😭😂😂😂😂😂😂