2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 919 پست
منم خیلییییی پیگیر نیستم ولی ماه پیش البوم دادن ولی اره منم حس میکنم فعالیتشون متوسطه به خاطر هیت ها ...

منم پیگیرشون نبودن آره الان که گفتی انگار خبرشو دیده بودم وایستادن آبا از آسیب بیوفته پس...

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
وای منم این روزا به عشق تو میام فقططططط واااااااایییییی عکسای البوم جدید اسکیز رو دیدی چه قدررررر گا ...

نادو...چاگیییی...نای چینگویااااا  

من فکر کنم استری کیدز میخوان وقتی بی تی اس برگشت پشیمونی نداشته باشه و رقیب باشن بیشتر از قبل...واسه من هر کدوم‌جای خود دارن...ولی خب خوبه اینقدر پر فعالیتن ما چشمامون و ذهنمون و گوشامون اکلیلی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کریستوفررررررررررررررررررررررررررررررر😂😭

وایب شوهر بعدی تورو میده کاملا دریافت میکنم این وایبو....متاهل و متعهد البته  دچار یه پارادوکسی شدم در مورد تعهد از بعد ازآشنایی باهات هانی  

منم پیگیرشون نبودن آره الان که گفتی انگار خبرشو دیده بودم وایستادن آبا از آسیب بیوفته پس...

اره قضیه اش مال تقریبا خیلی وقت پیشه ولی انگار ازاون موقع کمتر شد قبلا یه مدت اسمشون همه جاااااا بود

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نادو...چاگیییی...نای چینگویااااا من فکر کنم استری کیدز میخوان وقتی بی تی اس برگشت پشیمونی نداشته با ...

ارهههه دقیقاااااا کلا هر بند دنیای خودشو داره😂😭

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وایب شوهر بعدی تورو میده کاملا دریافت میکنم این وایبو....متاهل و متعهد البته دچار یه پارادوکسی شدم ...

گسسته شدم🤣🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ارهههه دقیقاااااا کلا هر بند دنیای خودشو داره😂😭

خوبیش همینه 

گرل گروپا رو من کلا استن نمیکنم نمیدونم اونام اینجوری خوبن یا نه

خوبیش همینه گرل گروپا رو من کلا استن نمیکنم نمیدونم اونام اینجوری خوبن یا نه

جو گرل بندا هم خوبه😂

اهنگ های خوبی هم دارن

بین گرل بندا 

جی ایدل و اورگلو روخیلی دوست دارم اینا اهنگاشون محشرن

مختلط چی گروه مختلط دوست داری مثل کارد اینا دیگه تو یه لول دیگن 😂😂😂😂😂😂

جو گرل بندا هم خوبه😂اهنگ های خوبی هم دارنبین گرل بندا جی ایدل و اورگلو روخیلی دوست دارم اینا اهنگاش ...

کارد رو دوست دادم اتفاقا اما گرل گروپا خیلی توجهمو جلب نمیکنن    

کارد رو دوست دادم اتفاقا اما گرل گروپا خیلی توجهمو جلب نمیکنن

😭😂

وای هااااانی راستی بالاخره قورباغه رو تموم کردم 

اصلا چانیول نذاشت رومحتوای سریال تمرکز کنم😭😂😂😂😂😂😂خیلی خوب بوددددد 

واقعا سریالش پشم ریزون بوددد😭😂

😭😂وای هااااانی راستی بالاخره قورباغه رو تموم کردم اصلا چانیول نذاشت رومحتوای سریال تمرکز کنم😭😂😂 ...

قشنگه؟ واقعا؟ من حس کردم خیلی دارکه تیزرشو دیدم واسه همین سراغش نرفتم...بجز چانیول سریالش هم قشنگ بود؟؟؟؟؟  اعصابم ضعیفه یه سریال قشنگ حال خوب کن میخوام حس دارک نیست ولی بگی قشنگه میبینمش اگه سریال قوی باشه

قشنگه؟ واقعا؟ من حس کردم خیلی دارکه تیزرشو دیدم واسه همین سراغش نرفتم...بجز چانیول سریالش هم قشنگ بو ...

اگه اعصابت به هم میریزه که چی بگم هعی ولی خفن بود ادمو گیج مینه بعد همه چی دستت میاد خیلی جالب بود به نظر من

این روزا دارم dear hyeri میبینم جالب بود بامزه بود