2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 918 پست
سلام دوستمممم خوبی؟ مرسی میخواستم سریال ببینم یکم چسبیدم به درس این روزاعزیزممممم بلک اوت رو منم یه ...

سااالااامممم بیبییییی مرسییی تو چه خبرررررر

سر بلک اوت داره پشمااااام میریزه خیلی حقه هعی تا جمعه من جون میدم برا قسمت جدیدش😀

منم این روزا دارم خر میزنم خداییی میخوام امسال سال اخرم باشه هم من هم تو😭

به نام خدا ۵ روز تا کامبک ایتیییییز🫠

اقاااااااااا مینگیو ووزی و ورنون رفته بودن امریکا خببب بعد رفتن دی جی خالد رو دیدن یا خدااااا فکر میکنی فیت داریم تو البوم؟😔😔😔🙃😂

دیگه جسی هم لیبل خودش رو زده کیلیلیلیلی

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

سلام دوستمممم خوبی؟ مرسی میخواستم سریال ببینم یکم چسبیدم به درس این روزاعزیزممممم بلک اوت رو منم یه ...

وای اون روز میخواستم بهت بگم اینو ببینی گفتم شاید دیده باشیش

مینی سریال کیونگسوعه بامزس ۶ تا قسمت ۱۰ دقیقهای کلا یه ساعت از وقت باارزش‌ترین رو میگیره😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاگیا ...یه سریال قشنگ بهم معرفی میکنی؟ تم سیندرلایی باشه حتی چینی ولی خیلی لوس نباشه دلم میخواد ا ...

من این روزا یکم وقت پیدا کردم بشینم بالاخره درامای انهایپنو ببینم ووووووییییییی دیدیش؟ اینم کلا فکر کنم ۸ قسمت ۱۰ ۱۵ دقیقه ای بود این چی بود دیگه خجالت کشیدمصمصمصم از دیدنش😂🫠😂😂😂😂😂😂😂😂فقط سم که اسم دختررو گذاشتن اونجین برحسب انجین😂🤣

اصلاخنده دار نبود ولی من پارهههههههه شدم اینقدر جدی گرفته بودن مخصوصا جی😂😂😂😂 هشت ضلعی عشقی😂

سااالااامممم بیبییییی مرسییی تو چه خبررررررسر بلک اوت داره پشمااااام میریزه خیلی حقه هعی تا جمعه من ...

منم یکم تمرکزم رفته بالا تو خوندن فقط روحیه ام داغونه دلمم واسه بابام میسوزه خودشو مقصر میدونه خیلی تلاش میکنه حالم خوب باشه ولی واقعا یکمی دپ شدم ولی چاره ای نیست زندکی میدون جنگه...فایتینگ.... وااای من ازین بازیگره بلک اوت خوشم‌میاد یه سینمایی دیدم اسمشو یادم نیست استاکر بود خیلی خوب بازی میکنه

منننننن این ۵ روزو چجوری تحمل کنم مینگی سان  ایتیییییز.. کامبک... من  

دیدم اتفاقا با دی.جی خالد رو....حتما یه آهنگ فیت خالد دارن  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
وای اون روز میخواستم بهت بگم اینو ببینی گفتم شاید دیده باشیشمینی سریال کیونگسوعه بامزس ۶ تا قسمت ۱۰ ...

میبینمش حتماااااااا 

امضات عوض شد   گفتم شاید دیگه نباید کیونگسو ببینیم  میبینمش پس

من این روزا یکم وقت پیدا کردم بشینم بالاخره درامای انهایپنو ببینم ووووووییییییی دیدیش؟ اینم کلا فکر ...

ندیدممممممممممممممم چرا من هر چی میبینم بازم عقبم از قافله کیپاپ...چرا فکر مارو نمیکنن  

منم یکم تمرکزم رفته بالا تو خوندن فقط روحیه ام داغونه دلمم واسه بابام میسوزه خودشو مقصر میدونه خیلی ...

وای اسمش following بودبا شین هه سان بازی میکرد منم عاشقشمممم خداست این بازیگر  کاش سریالای این مدلی بیشتر بازی کنه اکثرا سیاسی و اینا بیشتر بازی کرده جزو بهترین بازیگراییه که دیدم 

صصممصصمصمصمصمم وووویییی 😭😭😭😂خیلی ذوق دارم براش

میبینمش حتماااااااا امضات عوض شد گفتم شاید دیگه نباید کیونگسو ببینیم میبینمش پس

😭😭😭😂در حق هاروتو داشت بی انصافی میشد اخه

کیونگسو که عشق منه

ندیدممممممممممممممم چرا من هر چی میبینم بازم عقبم از قافله کیپاپ...چرا فکر مارو نمیکنن

دقیقا یکم وقت سر خاروندن بهمون بدین🤡😂

وای اسمش following بودبا شین هه سان بازی میکرد منم عاشقشمممم خداست این بازیگر کاش سریالای این مدلی ...

آره خودشه همین فیلمس خیلی خوبه 

هاروتو رو پس انتخاب کردی بالاخره

وای قبل این که پیامتو ببینم عوض کردم😂😂😂

شوهرم بستگی به مودم داره

۴ روز تااااا کامبک ایتیز

وای هفته دیگه ووسونگ the rose هم کامبک میده خیلی کارش درسته عاشقشم