2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 918 پست
[QUOTE=354293420]آنیونگهاسیو ..آره منم خصوصی یجوریه واسم...عملا رد بوی بود ورای بد بودمن و قلبمم ...

وسط معرکه کنکور من...بعله دیروز بخشنامه اش اومد که امتحانای یازدهمم اضافه شده باز این کامبک ها منو زنده نگه میدارن...اینجوری خوبه همه پر کار شدن بی تی اس رفته سربازی...قبلا فقط آرمی بودم از کی تا کی منتظر یه آهنگ جدید میموندم...واسه باتر مخصوصا یادمه...حالا دیگه ۴ روز پیگیر نباشم کلی چیز باحال از دست دادم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
[QUOTE=354293704][QUOTE=354293420]آنیونگهاسیو ..آره منم خصوصی یجوریه واسم...عملا رد بوی بود ورای ...

وای یازدهم چی میگه این وسط خسته شدم به خدا 

فکر کن همه این امتحانا رو باید پشت سر هم بدیم😑😑

دقیقا کاش حداقل از این همه گروه خوشم نمیومد منتها سلیقه موسیقیم وسیعه😔😔😔😂😂😂😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=354294006][QUOTE=354293704][QUOTE=354293420]آنیونگهاسیو ..آره منم خصوصی یجوریه واسم...عملا ر ...

با جمله آخرت از ته دل خندیدم...هر چی میکشم منم ازین سلیقه موسیقیایی وسیعمه ....یازدهم خیلی واسم سخته واسه کنکور زبان عمومیای یازدهم رو باید بدی درسته؟ باز خوبه اگه اینجوریه باید از قبل بخونیم وای چقدر دلم‌میخواد یروزی منم زبان بخونم و مسلط به چند زبان باشم...

ولی تجربیا داغونن یازدهم ۱۱ تا درسه واسه من ۱۰ تا هم دوازدهم ۲ تا کنکور ۲۳ تا کنکور دارم..

با جمله آخرت از ته دل خندیدم...هر چی میکشم منم ازین سلیقه موسیقیایی وسیعمه ....یازدهم خیلی واسم سخته ...

😂😂😂😂😂

اره منم باید عمومی ها رو بخونم 

اصلا جزو پلن های زندگیمه فکر کنم تا آخر عمرم در حال خوندن زبان باشم هرروز زندگیم رو این تموم شد بعدی همینطور بعد و بعد و بعد خیلی خوندن زبان لذت بخشه💖😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ناین تین😔😂ولی خداییش خیلی زود میگذره اصلا نمی فهمی کی تموم میشه طاقت بیاااااااار😭😭😔😂💕

چقدددد دیه خسته شدممممممم 😢😢😢😭

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
😂😂😂😂😂اره منم باید عمومی ها رو بخونم اصلا جزو پلن های زندگیمه فکر کنم تا آخر عمرم در حال خوندن ز ...

من تو این مرحله گیر کردم برم مرحله بعد ازت کمک میگیرم که چی و چجوری شروع کنم یه زبان دیگه رو  

من تو این مرحله گیر کردم برم مرحله بعد ازت کمک میگیرم که چی و چجوری شروع کنم یه زبان دیگه رو

عالیه💖💕💖

هانی شبکه تماشا داشت یه سریال از تکیون میزاشت پشمام ریخت😂😂😂😂

هانی شبکه تماشا داشت یه سریال از تکیون میزاشت پشمام ریخت😂😂😂😂

سوتی دادن نمیدونن کیه همینکه زن نباشه لباسشم زیاد باشه واسه پخش کافیه  

سوتی دادن نمیدونن کیه همینکه زن نباشه لباسشم زیاد باشه واسه پخش کافیه

😂😂😂😭😭😭وای عاشقققق تکیونممممم ولی سریالش قشنگ نیست سیاسی بود انگار😂بابام داشت نگاه میکرد یه دفعه رد شدم اینجوری بودم یا ابلفضل تکیونه کهههه😂😂

بعضی بازیگرا که تلوزیون سریالاشونو نشون بده برام عادیه ولی بعضیا اصلاااا نمیدونم چرا😑🤣😂

😂😂😂😭😭😭وای عاشقققق تکیونممممم ولی سریالش قشنگ نیست سیاسی بود انگار😂بابام داشت نگاه میکرد یه دف ...

وای باباها عالین.....واسه منم اتفاق افتاده بخاطر کنکور اینستا نصب نمیکنم از بس بی ظرفیتم مننننن میرم توش دیگه در نمیام....بعد با گوشی بابام کیپاپ سرچ کرده بودم چند بار یه بار دیدم بابام داره تیکه های ران بی تی اس که آب میریخت رو تهیونگ جونگکوک موهاشو میداد بالا نگاه میکنه میخنده قبلش واسه مامانم تعریف کرده بودم بابامم بود....من همونجا فریز شده بودم دیدم میخنده    دیگه سرچ نکردم گفتم یهو یه چی نیاد نتونم جمعش کنم..

وای باباها عالین.....واسه منم اتفاق افتاده بخاطر کنکور اینستا نصب نمیکنم از بس بی ظرفیتم مننننن میرم ...

😂😂😂😂

اره اره خطریه حقیقتا دقیقا منم پاکش کردم هروقت دیگه برم دانشگاه نصب میکنم

امروز تولد چن اکسوعه کیلیلیلی اکسو استن میکنی؟

وای باباها عالین.....واسه منم اتفاق افتاده بخاطر کنکور اینستا نصب نمیکنم از بس بی ظرفیتم مننننن میرم ...

مثل تو بیظرفیتم آخه 😔😂میرم توش بعد میبینم چند ساعت تو اینستا بودم هیچ چیزی هم به زندگیم اضافه نشده😐

😂😂😂😂اره اره خطریه حقیقتا دقیقا منم پاکش کردم هروقت دیگه برم دانشگاه نصب میکنمامروز تولد چن اکسوع ...

منم به همه گفتم پزشکی قبول شم نصب میکنم....اولین گروهی که آشنا شدم اکسو بود قبل ازدواج چن اون موقع استن میکردم ولی همچنان اکسوال هستم  کیلیلیلیلی

مثل تو بیظرفیتم آخه 😔😂میرم توش بعد میبینم چند ساعت تو اینستا بودم هیچ چیزی هم به زندگیم اضافه نشده ...

آره واقعا کلا معتاد به گوشیم من جلو خودمو نگیرم کتاب باز نمیکنم