2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5950 بازدید | 1509 پست
عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟؟؟؟ من به تنهایی ۹۹ صفحه آوردمش جلو واسه ۱۰۰ تایی دوست بهتر از من ...

No you're my one and only 🗣💖

😂😂😂

عه پروفشووو💅🏻

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟؟؟؟ من به تنهایی ۹۹ صفحه آوردمش جلو واسه ۱۰۰ تایی دوست بهتر از من ...

So pretty 😍 is that you?

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367713084]عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟؟؟؟ من به تنهایی ۹۹ صفحه آوردمش جلو واسه ۱۰۰ تای ...

لاو یوووووو تو

این عکسه داستان داره زن عموم خیلی منو دوست داره بنا به دلایلییییی که نمیشه گفت  اینو فرستاده واسم که با بچه ها میگفتیم خیلی شبیهته مامانم همون لحظه رو گوشیم دیده گفته کی اینو گرفتیییییی  دو تاشون و اونایی که منو میشناسن اینجا عضو نباشن صلواتتتتت....عکس شبیهمو گذاشتم تو لونه زنبور  میترسم برم تو تاپیکای دیگه نصفه گذاشتم توجه ها جلب نشه.....

این کامنتم از عکسم ترسناک تره   پیداش نکنن  اینجا هم داستان داریم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

هانی من امروز و دیروز خوب نخوندم میشه منو دعوا کنی  از بعدازظهر بخونم.امروز تا ۱۰ خوابیدم بدنم کم آورده انگار خستس ولی فردا شنبه دوباره ۶ صبح شروع میکنم

[QUOTE=367765395][QUOTE=367713084]عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟؟؟؟ من به تنهایی ۹۹ صفحه آوردمش ...

وای یا خدا😂😂😂😂

خیلییییی خوشگله قشنگ وایب تو رو دارهععع💅🏻💅🏻💖💖💖

نگران نباش این تاپیکو تا هزار صفحه میبریم جلو کسی نمیبینه😂😂😔

[QUOTE=367771383][QUOTE=367765395][QUOTE=367713084]عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟؟؟؟ من به تنها ...

زن عموی من باشه میشینه میخونه ۱۰۰۰ صفحه رو

زن عمو دوست دارم     

مامانم ولی عضو نیست ۹۹.۹۹ درصد چون گوشیش دستمه

من دیگه حرف نزنم    

مرسی قشنگم این عکسه ولی خوشگل تره من تپل شدم یکمی بعد کنکور لاغر میکنم دوباره یاکسوکه

فعلا کنکور مهمه  

هانی من امروز و دیروز خوب نخوندم میشه منو دعوا کنی از بعدازظهر بخونم.امروز تا ۱۰ خوابیدم بدنم کم آو ...

اشکال نداره سیسی امروز جمعه بود شبم خیلی بیدار نمون تا صبح شنبه خسته نباشی

من امروز اگه ده ساعت تکمیل بخونم میخوام فیلم جدیده ی جهیون ان سی تی رو ببینمممممم اسمش یادم نیس طولانی بود😂😂😂🥲😭

[QUOTE=367771629][QUOTE=367771383][QUOTE=367765395][QUOTE=367713084]عشقم؟؟؟؟؟؟ ایشون کیه که شده عشق؟ ...

اوخیییی چه زن عمو کیوتییی من اصلا نمیشناسم زن عمو هامو ارتباط نداریم

اره بابا بعد کنکور میریم میترکونیییمممممممم💖💖💖🩷💖🩷💖💖💜💖🩷💖💖🩷🩷

اشکال نداره سیسی امروز جمعه بود شبم خیلی بیدار نمون تا صبح شنبه خسته نباشیمن امروز اگه ده ساعت تکمیل ...

منم امروز ۷ میخونم فردا دوباره میرم رو ۱۱ ساعت 

آره شبا رو باید زود بخوابم انرژیمو سیو کنم

ما موفق میشیم  

اوخیییی چه زن عمو کیوتییی من اصلا نمیشناسم زن عمو هامو ارتباط نداریماره بابا بعد کنکور میریم میترکون ...

آره بعد کنکور باوخیال راحت همه کاری میکنیم