2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201268 بازدید | 1144 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دستمال کاغذی لعنتی شک منو به اوج رسونده

خب شاید اشتباه میکنی بوشو.

ریش صورتشو شیو نکرده؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
2804

دوستم بسیار زیبا و خوش اندام و با کمالات همسرش کارمند یه ارگان مهمه دوستم می‌ره خونه مادرش وقتی برمیگرده میبینه خونه به هم ریختس و یه عالمه دستمال توالت کثیف که پی وپی و خون روشه تو سطل دستشوییه وقتی به شوهرش میگه اونم جواب میده سربازی که باهام اومده خونه واسه انجام کاری اسهال بوده وتند تند میرفته دستشویی و دوستم بی خیال میشه ولی بعد یه مدت نامزد سابق شوهرش رو میبینه و دلیل جداییشون رو می‌پرسه اونم بدون هیچ ملاحظه ای میگه یارو ل....اط کار بوده

من منظورم اسی نبود اون کاربر دیگه گفتم گفت به شوهرم خیانت میکنم بعد شما انقدر ساده داری میگی اشکال ن ...

اهااااا اسی رو نمیگقتی 

شرمنده فکر کردم اسی رو میگی ببخشید عزیزم 

به نظرم حساس شدی عزیزم ولی کلا باید مردا رو یواشکی رصد کرد من شوهرم همیشه میگه برعکس خانما که ذاتا تنوع طلب نیستن آقایون ذاتا تنوع طلبه نه اینکه همشون ولی درصد بالایی از آقایون اینجورین

2809