2777
2789

پیش چ پکتری تهرانی اومدی میگی کارش چطوره؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهرانم عزیزم میخوام برم الهه خرمی کاراشو دوس دارم خدا کنه خوب بشه بینیم گوشتیه یکم ریسکیه

وااای مال من گوشتیه 

ولی وسواس دارم تو انتهاب دکتر 

پیجی چیزی دارع؟ هزینشو اگ دوس داری بگو و اومدی میکی چطور بود؟ 🙃

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
تهرانم عزیزم میخوام برم الهه خرمی کاراشو دوس دارم خدا کنه خوب بشه بینیم گوشتیه یکم ریسکیه

اینجا یکی پیشش عمل کرد داااف شد خیییلی خوشگل شد

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم بعد عمل تا زمانی که ورمت کم نشده جلو آینه نرو اینجوری برا روحیه خودت بهتره توهم که استرسی هستی بزار تقریبا خوب شه کبودی و ورمت بعد برو جلو آینه نتیجه رو ببین چون من  دوستم که عمل کرد تا دو هفته بعد عمل هی می‌گفتیم خراب شده دماغش فلان شده و نمی‌دونم خوکی شد و... اینجور حرفا اما یه مدت که گذشت اوکی شد .کلا اولش اینجوریه 

وااای مال من گوشتیه ولی وسواس دارم تو انتهاب دکتر پیجی چیزی دارع؟ هزینشو اگ دوس داری بگو و اومدی میک ...

بیخیال من یهو دکتر انتخاب کردم بخدا زیاد نگشتم توکل بخدا 

پیجش اسم خودش هست الهه خرمی

هزینه فعلا ۳۳تومن ولی از ۲ مهر بیشتر میشه

چشم حتما میام انشالله

بنظرم بعد عمل تا زمانی که ورمت کم نشده جلو آینه نرو اینجوری برا روحیه خودت بهتره توهم که استرسی هستی ...

بله عزیزم حرفت درسته علی الخصوص برا من گوشتیه میگن حتی دوسالم زمان میبره جا بیفته و ورمش بخوابه

منم خیلیارو دیدم اولش گفتم وای چه بد شده ولی بعد چندماه عالی شد

عزیزم استراحتش چه مدته

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خود دکتر گفتن یک هفته نهایت ده روز

چقدر خوب و سریع 

ان شالله به خیرو خوشی و سلامتی انجام میشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اصلا استرس نداشته باش راحترین عمل دنیا عمل بینی ،من خودم پنج شنبه هفته پیش عمل کردم یه هفته میگذره

خداروشکر عزیزم که این مرحله رو گذروندی منم هفته دیگه این موقع چندروزیه که عمل کردم😍😍😍