2777
2789
عنوان

امسال دخترم میره نهم ولی خیلی استرس داره خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 115 پست
باور کن...هشتم خیلی سختتره..وقتی هشتم تونسته پیشرفت کنه..نهم حتما معدل خوبی خواهد داشت

امیدوارم اینطوری باشه ولی مطالعات هشتم درس اولش اصلا چیزی نداشت ولی این راحت ریدم ۲۲ تا سواله اونم بلند و سخت 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین باید مثه خر بخونه در این حد بعد ازمون رغبت توانایی خوب بزنه ک بتونه همه رشته بیارع امسال سه تا از امتحانش کشوری بقیه استانی تمرکز بزار رو علوم و ریاضی یعنی بدبخت شده بعد کاش از هفتم خوب میخوند چون اگه میخواد رشته های خوب بیاره به نمره های درس های هفتم و هشتم نیاز داره از اون طرف ازمون نمونه دولتی تست بزنه از اول سال نه دو روز مونده به ازمون خلاصه که موفق باشه 

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

ما هممون قبل شروع سال تحصیلی میترسیم طبیعیه

پیشرفتش عالی بوده. استرس بهش ندین و قانعش کنید که نهمم مثل سال های قبله. رک بگم. اجتماعی و علوم هشتم سخت ترین حالت بود. ریاضی نهم واقعا سخته. بقیشم نرماله

ببینید ضعفش کجاس همونجا رو درست کنید و کمکش کنید هدف و رشتشو مشخص کنه تا بتونه درس بخونه و واسش بجنگه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چر انقدر انرژی منفی میدید؟ ۱۵ و نیم رو کرده ۱۷ و نیم... خیلی عالیه که! امسال انشاله میاد بالای ۱۸ 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
من هفتمم 19/93 بودهشتمم 19/83😂

هیچوقت نمراتم پایین 19 نبوده بعد میخوام برم هنرر

میدونید چه رشته ای تو هنر خیلی باحال و سرگرم کنندس

چون هدف خودم برا زندگیم ارایشگریه میخوام تو هنرستان هم بهو حوشبگذره هم رشتم باحال باشه

بفرستش هنرستان عزیزم این استرس ها چیهمیگه نهم سخته بیاد رشته های نظری بخونه نابود میشهکسی ک معدلش ۱۹ ...

عزیزم هنرستان دوست نداره بین حسابداری و دندون پزشکی مونده

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
امیدوارم اینطوری باشه ولی مطالعات هشتم درس اولش اصلا چیزی نداشت ولی این راحت ریدم ۲۲ تا سواله اونم ب ...

وقتی معلم درس بده اسون میشه براش..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اتفاقا عالیه ولی خب میگه امسال سخت تره مطالعات مخصوصا

خیلی فصل تاریخ بیچارش میکنه باید خط به خط کتابو حفظ کنه حتی ویرگول در این حد... 

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

عزیزم هنرستان دوست نداره بین حسابداری و دندون پزشکی مونده

اگ درس میخونه و شما وعضیت مالیتون خوبه میتونین هذینه کنید بره تجربی 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اگ درس میخونه و شما وعضیت مالیتون خوبه میتونین هذینه کنید بره تجربی

بله عزیزم برای تحصیل قراره بفرستیمش خارج چند سال دیگه