2777
2789

از توی دی😭جی کالا تو قسمت تحویل داده ها هست اما وقتی از پست گرفتمش توی بسته نبود😭😭😭

کسی تا حالا همچین موردی براش پیش اومده؟

ن شاید خریدتو نهایی نکردی اون دوتا و یا تموم شدن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره 

من خودم دیگه پیگیری نکردم چون ۱۶هزارتومن بیشتر نبود

ولی زنگ بزن بگو بهشون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

برو پشتیبانی 

ببین بسته را برات لغو کردن یا نه

به خاطر اتمام موجودی گاهی پیش میاد که ارسال نکنن

ولی توی پشتیبانی سفارش میزنن که ارسال نشده و پول به حساب برمیگردونن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

آره زنگ زدم به پشتیبانی گفت دو روز دیگه میرسه دستتون انگار تو انبار نبود مجبور شدن جدا بفرستن تو هم زنگ بزن پشتیبانی 

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

وقتی بسته های ارسالی دو بسته باشه همزمان نمیان ولی بازم تماس بگیر پاسخگو هستن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

برا منم همچین اتفاقی افتاد برو تاپیکم بخون یه سری گفتن امکان نداره و این حرفا...زنگ زدم پشتیبانی قبول نکردن گفتن خودتون برداشتید اخرش شوهرم زنگ زد داد و بیداد کرد و شماره راننده که برا تحویل به ما زنگ زده بود داشتم به اونم پیام داد تهدید کرد که شکایت میکنه .نهایتا دو روز بعد ۱۵۰۰ ملیونمون ریختن .دیجی خیلی هر دمبیل شده قبلا خوب بود من دیگه خرید نمیکنم

2810